Ett dygn på cirkus Wictoria

Nu är jag äntligen hemma och jag kan lugnt konstatera att cirkusliv inte är någonting för mig även om det var oerhört kul att träffa David.

Tog Saltsjöbanan från Slussen igår 11.40. Åkte till slutstationen bara för att upptäcka att jag åkt två stationer för långt. Det sög. Jag är iaf tacksam över att jag fick åka Saltsjöbanan för shit vilken utsikt man hade! Skulle ge mitt högra ben för en villa på klipporna vid vattnet.

Iaf så anlände jag till cirkusen lite innan kl 13. Dagen tillbringade jag med att gå runt och försöka prata med folk - det var då inte det lättaste! De flesta kunde inte ens engelska! Showen var bra och David var som väntat bäst!

(Läser du det här så TA ÅT DIG! Du så sjukt jäkla duktig och jag är nästan lite stolt som känner dig ;-))

Efter showen åkte vi (Jag, David, direktören Åke Skogh och två andra) till en restaurang där vi åt mat och Åke drack whisky blandat med pepsi! vidrig! haha!

23.30 kom vi fram till Brandbergen där nästa show skulle äga rum. Jag och David såg på film och åt vindruvor. Det var trevligt :) Sedan trängde vi ihop oss skavfötters i Davids smala lilla säng. Trångt men det gick :)

Dock fick jag världens hosta under natten och jag hostade nästan sönder lungorna kändes det som. Jag vill inte bli sjuk! Men det blir jag väl för jag har hostat så mycket att jag har blodsmak i munnen :(

Nu ska jag äta gröt och skriva lite på mitt kassa reportage!

    
    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0