Dagens skämt:

Efter en tur in till Huddinge centrum är jag på väg hem. Har precis klivit av bussen när en mörkhyad man kommer fram till och borrar sina svarta ögon rakt in i mig.

Mannen: "Vad ska man göra för att få prata med en vacker flicka?"

Jag tittar mig om för att se vilken vackra flicka han menar.
Jag: Ursäkta?

Mannen: Du är så vacker!

Jag biter mig hårt i läppen för att inte brista ut i gapskratt. Mitt hår år flottigt och hopslängt i en slarvig knut på huvudet. På ena kinden lyser en stor röd finne ilsket och jag har inte hunnit slänga på varken mascara eller läppglans.


Tack, det är alltid kul att få komplimanger. Men kom igen! Vacker är inte direkt något ord man skulle koppla ihop med mig i dag:


Mitt år 2009

Det är inte klokt vad tiden går fort. I dag är det nyårsafton och det firar vi med dunder och brak med middag/fest inne i stan. Ska bli jättemysigt!

Jag ser tillbaka på 2009 med väldigt blandade känslor. På grund av min knäskada så har det senaste halvåret varit ganska tufft eftersom jag inte har kunnat klättra i rep och träna akrobatik vilket är en så himla stor del av mig. Men när jag går igenom bilder från året så inser jag att jag även har hunnit med att ha en hel del kul och 2009 framstår med ens som ett väldigt bra år. Och det är ju det som fastnar på bild som man alltid kommer att minnas, eller hur :)

Här är mitt år i bilder. Favoritbilder som jag blir glad av, minnesvärda ögonblick och även en del tokiga bilder som jag tidigare inte har vågat publicera. Enjoy:

Januari:
En ganska händelselös månad. Slet i skolan. Fick även besök av lillebror från Uppsala.


Februari:
Präglades av fest (om man får tro mina bilder). Men det är ju å andra sidan nästan bara när det vankas party som jag tar fram kameran.
Började även som vikarie på Mitt i.

Besök i Ludvika. Denna bild är minnesvärd då mina två söta vänner fick för sig att gräva fram uttern på Garvans Torg efter en blöt kväll på krogen :)



Vi spelar biljard. Eller något i den stilen... haha!


Mars:
Minns jag inte så mycket från. Jobbade en del. På bilden är jag på väg hem från Mitt i:s redaktion och det snöade en jättemycket.



April:
April var en minnesvärd månad. Jag minns inget specifikt som hände men jag hade väldigt roligt. Just ja, påsk var det va?


Fick besök av Sofie för första gången. Vi återupplevde gamla minnen vilket var himla kul :)



Vi sjöng karaoke...


.. och jag byter saliv med Bill. Av någon anledning lyckades detta ögonblick fastna på kort...



Ännu ett favoritkort. Påskdagsparty då Ida och Jon absolut skulle bestiga fontänen :)



Vi avslutade månaden med Valborgsfirande hos lillebror i Uppsala.


Maj:
Denna månad satt jag och slet med min C-uppsats. Hann även med en del annat..


...Besök av mamma och Ulla till exempel.



Vi "firade" Idas sista dag i Sverige med en heldag som bland annat innefattade en tur med djurgårdsfärjan.

Juni:
Åkte hem till Ludvika för att jobba på Borlänge tidning. Gjorde comeback som cirkusartist i Ludvika minicircus 25-årsjubileum. Firade Midsommar och umgicks med de få vänner som bor kvar...


25-årsshow. Det hugger till lite i hjärtat när jag ser den här bilden. Undra om jag någonsin kommer kunna göra sådär igen?



Jag, AK och Jon slog rekord i sushitillverkning!



Midsommarfirande.


Juli:
Jobb och Ludvikafest. Eller den kanske var i slutet av juni när jag tänker efter? Strunt samma, det får stå med här ändå!


Sommarens i särklass underbaraste dag/kväll!



...Vi grillade vid Skuthamn. Jag älskar den här bilden!


Augusti:
Sista månaden med helt knä. Denna månad var också årets bästa. Jag fyllde år, vi var i Luleå och hälsade på släkt och bäst av allt: Jag och AK åkte till Rom!


Lule skärgård.



Med farmor och bröder.



Jag och AK i Rom



Vi förbereder oss inför besöket i Vatikanen. Man får ju inte visa någon hud (vilket vi insåg senare var lite överdrivet). Hahaha, jag bara älskar den här bilden!



Grillning i Rålis. Ett par dagar innan den ödesdigra fotbollsmatchen där jag krossade knät.


September:
Hade jag helst velat slippa! Ambulansfärd, operation, kryckor... You name it! Tror faktiskt inte att jag har några bilder alls från denna månad!

Oktober:

Det känns lite lättare men även denna månad var tung. Jobbar med examensarbetet. Firar Halloween (eller var det i början av november?)


Besök i Ludvika. Första utgången sedan knäskadan och jag lyckas med konststycket att INTE förvärra den :)



Halloweenfest


November:
Börjar min praktik på Expressen. Underbart! Sedan minns jag inte direkt något mer...


På ryss-fest med Eric.

December:
Jobb och jul i Ludvika. Bilderna skippar vi för dem har ni ju nyss fått se i tidigare inlägg :)


Nummer ett på klicklistan!

Gissa vem som har författat den mest klickade artikeln på nöjet för tillfället?
Försöker intala mig att det beror på att den är så fantastiskt skriven och inte på att det är ett intressant ämne ;-)

http://www.expressen.se/noje/fredag/1.1829352/andreas-jessica-fick-den-forsta-bondebebisen

Uttråkad men glad ändå

Sitter här på Expressen. Det är tvärdött men ganska trevligt ändå :) Ute är det kallt. Inne är det kallt. Men mitt tangentbord är varmt. Tur det :)

I morgon är jag ledig. Men det tycks inte Ikea bry sig om för dom har stängt. Typiskt! Undra om det finns några andra affärer som är öppna? Nyårsafton är faktiskt inte en röd dag!

Nu är iaf morgondagen så gott som spikad. Det blir middag hos Annas kompis Linus som jag hittills endast känner i skepnad av en kritvit albino-wannabe  från Tims Halloweenfest. Merparten av de övriga gästerna känner jag däremot ganska bra :) Blir första nyår på länge som jag firar med människor jag tycker om! (Jodå jag gillar Ida som jag firade med förra året. Däremot inte resterande människor som jag faktiskt inte alls kände).

Undra vad jag gjorde året innan? Ska se om jag kan friska upp minnet när jag kommer hem. Nog måste jag ha fotat :)

Nej, nu är det dags att göra någonting annat än att sitta här och mögla. En tur till kaffeautomaten kanske?

Uppdatering på triss-fronten

Våra 13 lotter gav (som jag tidigare nämnt) en utdelning på 125 kronor = 5 nya lotter.
Dessa lotter resulterade i vinst på 25 kr = 1 ny lott

Hämtade ut den nya lotten i Stockholm och vann 50 kronor = två nya lotter.

Vann ytterligare 50 kronor...

Jag håller er uppdaterade ;-)

Sill

I dag består min matlåda av mammas inlagda sill. Jag ser fram emot att gå till jobbet :)

Nu jobbar jag bara två dagar till den här veckan och sedan är jag ledig fyra hela dagar. Ska bli så skönt eftersom det är så mycket som jag inte har hunnit göra här hemma eftersom jag jobbat hela dagarna och varit i Ludvika över jul. Behöver lite "vardagsledigt" tror jag. Städa, städa, städa och besöka Ikeas mellandagsrea bland annat :)

Nej, nu ska jag klä på mig innan det är dags att gå till tåget. Känns som om det kan vara en bra idé eller vad säger ni? ;-)

Måndag

Jobbat. Tvättat. Ätit frukt. Nu ska jag sova. Så var det med det...

I morgon ska jag träffa den nyblvna stockholmaren Tobias efter jobbet. Ska bli skoj!

Men först: Lite snygga opublicerade bilder från förrförra lördagen!




Hejdå Ludvika

Fyra timmars lugn återstår innan jag hoppar på tåget hem till Sthlm. Dessa timmar tänker jag fylla med surfande, packande och thaikyckling. Det känns som om julen har gått alldeles för fort. Jag hade inte haft någonting emot att stanna kvar i Ludvika lite längre men plikten kallar (Expressen alltså). "Tröstar" mig med att jag förmodligen har en lång period av ledighet framför mig om bara några veckor...

Ska faktiskt bli roligt att "jobba" igen. Jag känner mig full av energi så nu ska jag ge järnet! Håller tummarna varje dag för att någon ska höra av sig om erbjuda mig jobb. För innerst inne blir jag rastlös av ledighet. Jag gillar att jobba...


Vår spänstiga tomte!
Jag är 23 år, mina bröder är 17 och 21.
Men vi har en mor som håller hårt på traditionerna. Denna jul tvingade hon på masken på Johan för en tomte, ja det måste man ju ha :)



:-(

Skrapade 13 trisslotter och vann 125 kronor. Behövs inge geni för att fatta att vi gick rätt jäkla mycket back..


Dagen efter...

Gårdagen var rolig. Förfest hos Sofia som råkade bo väldigt lägligt precis vid Grand :) Även Anni och hennes Jonatan dök upp en sväng vilket var kul!

De andra segade till så vid elva-tiden drog jag och Sofie till Solo där vi dansade heeeela natten. Nåja, iaf tills jag blev övergiven till förmån för en söt varelse av det andra könet ;-)

Kvällens bästa var ändå när pappa kom och hämtade mig mitt i natten som en riddare i snöstormen på sin vita häst (blåa volvo). Det är en förmån man inte har i Stockholm...



Jag är kär i den här bilden! hahaha! Jag och Sofies bror


Även min bror fastnade på bild. Han ser ut att han trevligt ;-)


Traditionsbrytare

När jag blev sjuk förra julaftons kväll hade jag alla ursäkter i världen att stanna hemma från midnattsmässan. I år har jag inget alls att skylla på, men jag är hemma ändå medan mamma och Johan troget tog bilen och brummade iväg till kyrkan.

Vad har hänt med mig? Jag som är en så hängiven traditionsanhängare. Jag borde sitta bänkad på första raden med tindrande ögon och psalmboken i näven. Jag har changserat...

Annars har det varit en trevlig julafton :)




Julafton

Hej på er! Ledsen att jag är så dålig på att uppdatera här men ni får hålla er till tåls. Skriver ju trots allt mest för min egen skull..

Anlände till ett snöigt och kyligt Ludvika i tisdags runt 22-tiden. Sovmorgon på onsdagen och sedan tog jag det lugnt hela dagen vilket var hur skönt som helst. Julklappsshopping på stan bland alla sega småstadsbor (ja, jag vet! Jag har blivit smittad av Stockohlmsstressen. Illa!) Hittade dock mest julklappar till mig själv. Haha!

På kvällen hade vi uppestittarkväll med sushi, glögg, bingolotto (jag vann 100 kronor!) och sällskapsspel. Mysigt. Jag och mamma vann dessutom över pappa och bröder i TP. Det lever vi länge på ;-)

Gud jul allihopa! Nu ska jag gå och umgås lite. Snart kommer mormor och morfar så då startar julfirandet. Vi hörs i morgon! Då stundar förresten den årliga juldagsfesten. Dock med lite andra människor än vanligt. Vi får se om jag överlever. Faktiskt, jag har all anledning att bäva... haha!

Min sushibitar blev ovanligt små men de var goda ändå :) Dock måste jag köpa ett nytt filter till min kamera. Får sånt otäckt gulstick i mina bilder utan...


TACK!

Min mamma sa till mig i dag:
Frida, du är väldigt mycket upp och ner.

Hon kunde inte ha mer rätt. Men vem känner mig bäst, om inte min mamma?

Just nu är det "ner". En stor djup avgrund (som vilken dag som helst kan förvandlas till en klarblå himmel, jag är ombytlig av mig)

De senaste veckorna har jag dock påmints mer än vanligt om vilka fantastiska vänner jag har. Både nyfunna, ytliga och gamla vänskaper. Det är som om ni omedvetet tar tag i mig och drar mig uppåt utan att riktigt veta om det. Ville bara säga tack.

I dag fick jag till exempel post från andra sidan jordklotet. En surfande tomte damp ner i min brevlåda, signerad Ida och Marc. Den första raden i brevet fick mig att fatta ett svårt beslut inför morgondagen.
"Hoppas allt är bra med dig och att du tar för dig!"

... Det är precis vad jag ska göra. Skam den som ger sig :)


PS. Avatar var guld! Se den! (Helst i 3D för jag tror det var det som gjorde hela upplevelsen unik)
 


Avatar

Måndag igen. Men det blir en kort vecka. Efter jobbet i dag ska jag, Malin och Eric gå och se Avatar, något jag verkligen ser fram emot. Har aldrig sett en 3D-film förut så det blir spännande :)


Tjejtidningshatare!

I veckan som gick fick jag en "Cosmopolitan"av en snubbe på Expressen. Förmodligen hade han fått den i något reklamsammanhang och kommit underfund med att jag passade bättre in på tidningens målgrupp än han själv, varpå han gav den till mig. Jag tackade snällt och stoppade ner den i väskan. Där låg den. Tills i dag.

Jag var tidigare, under min tonår, en trogen prenumerant på Veckorevyn och ännu lite längre tillbaka i tiden slukade jag varje nummer av tidningen "Frida". Det känns som om det var flera hundra år sedan.

Men i dag läste jag alltså en "tjejtidning" för första gången på väldigt länge. Jag blev förbluffad. Vad är det egentligen för trivial sörja vi sänder ut i samhället och till alla sköra tonårsflickor som på fullaste allvar tror att de genom en guide i Veckorevyn lär sig hur man bäst suger av en kille? För ja, alla män är ju som robotar i sängen och tycker därmed om precis samma sorts avsugningar. Eller vad säger ni killar?

Det är skrattretande att folk väljer att betala pengar för sådan skit. Om man behöver läsa Cosmopolitans tips på hur man skapar ett dramafritt förhållande genom olika kompromisser i stil med "Du äter långsamt. Han kastar i sig maten. Lösning: Ät mycket kinamat med pinnar!", ja då kanske man bör fråga sig om man är tillräckligt socialt kompetent för att över huvud taget ge sig in i ett förhållande.

 

... och ska man slaviskt tillämpa Cosmos råd och tips angående hur man ser på en kille om han är intresserad så kommer man aldrig våga snacka med någon på krogen igen. Vad hände med den hederliga magkänslan?

Det jag reagerar mest på är att tjejtidningarna verkligen spär på föreställningen om att män är från en annan planet och att det behövs expertråd för att förstå deras komplexa hjärnor. Herregud, vi är väl inte annat än människor allihopa!

Fick jag bestämma skulle Veckorevyn, Cosmopolitan, Frida och alla andra systertidningar utplånas! Men det är min åsikt...




Återseende

Över två månader har gått sedan jag träffade Anni senast, och i dag när vi möttes över en kaffe på Waynes insåg jag hur oerhört mycket jag har saknat henne.
Skönt att ha dig tillbaka i kalla Sverige, gumman :)

Nu väntar städning. Nej, jag kan nog inte skjuta upp det längre... Men poppar jag riktigt mycket Abba så ska det nog gå bra. Fast egentligen är jag inge vidare sugen på att lyssna på dem sedan Benny Andersson slängde på luran i örat på mig i torsdags.

Här har ni förresten lite bilder från förra lördagen. Det råder lite cencur på dem så ni får bara se några få... ;-)






En sjukt bra dag

I dag har jag haft en sjukt bra dag. Att det är fredag har nog en del med saken att göra men ändå...

Summering:

* Lyckan var total när jag hittade min gamla vänner "de sockerfria marshmallowsen" på Matpressen vid Västerbroplan. Det är det absolut bästa jag vet men olyckligtvis slutade alla affärer sälja dessa små godbitar för ca tre år sedan och jag har inte sett dem sedan dess..

* Fick åka och träffa idol-Calle på Sony Music vilket var trevligt :)

* ... Och sen när jag kom hem upptäckte jag att jag kommer få MER pengar denna månad än vad jag räknat med. Dessutom hade jag fått en julklapp av Expressen i form av en biobiljett! Någon som vill gå på bio med mig? ;-)

Nu är det äntligen helg! Men någon sovmorgon blir det dessvärre inte men det gör inget för det är ju söta Anni jag ska träffa i morgon. Konstaterade att vi inte setts på typ två månader vilket är helt sjukt...


På måndag ska jag ta med mig mycket pengar och köpa på mig ett helt lager!


Stolt praktikant

Min första riktiga artikel hamnade i tidningen i "oförstört skick"! Och kolla vad mycket plats den fick ;-) Jag är en stolt praktikant i dag :)

Dagen i övrigt har varit helt okej. Har pratat pengar med Jan Guillou och fått lyssna på Bert Karlssons gnälliga stämma. På kvällen vankades det julavslutning på akron vilket var jäkligt skoj - som alltid! Och som vanligt blev det sent...

... Så god natt på er allihop!


Bio och snöhelvete

Jag måste säga att jag aldrig tidigare har haft möjligheten att berätta att jag börjat gråta av snö. Inte förrän i dag. Men när man går hem från pendeln halv ett på natten, kylan sticker som nålar i ansiktet i form av små ilskna snöflingor som blåser i motvind, man ser knappt var man sätter fötterna och man har snö upp till knäna. Är man inte lite ursäktad då?

Dagen har förövrigt varit ganska bra. Träffade Ernst (ni vet "Jul med Ernst"-snubben) på hotell Diplomat. Det var lite "Notting Hill-känsla" över upplägget faktiskt. I alla fall så levererade han en färsk nyhet BARA TILL MIG. Han kanske ville vara snäll mot praktikanten, vad vet jag. Får se i morgon hur pass exklusivt det var. Det kanske står i både Bladet och DN. Hoppas inte...

Efter jobbet mötte jag upp Zandra i stan så då blev det fika och bio. Fick ÄNTLIGEN se "Luftslottet som sprängdes" som var bättre än vad jag hade väntat mig.

Nej, nu måste jag sova...

Så här ser man ut när man har pulsat runt en kvart i snöstorm

Luciafika

Lussekatterna blev helt okej. Men det var så länge sedan jag åt riktiga sådana att jag inte minns hur de "ska" smaka. Kokos-pepparkakorna däremot... Ingen höjdare! Torra och rätt smaklösa. Gillar inte riktigt de där färdiga påsarna med pepparkakskryddor. Tycker det blir så konstig eftersmak av dem...




Fridas må-bra-dag

I dag har jag bestämt mig för att bara göra roliga saker som JAG tycker om. Som ni förstår innefattar det INTE städning. Så det får allt vara lortigt en vecka till...

I stället ska jag fira lucia med att lyssna på julmusik, dricka julmust, tända tredje ljuset och baka fett- och sockerfria lussekatter och pepparkakor. Har bytt ut allt smör mot lättkesella och allt socker mot sötningsmedel. Får se hur det artar sig...

Dessutom hittade jag fyra små filmpärlor på affären. Bara 198 spänn för allihopa. Det kallar jag fynd!




Perfekt!

Yes! Perfekt make up!
Livet känns genast mycket lättare :)

Jag är en enkel människa. Det krävs inte mycket för att hela min värld ska rasera, men heller inte mycket för att bygga upp den igen. Tack och lov!

Nervvrak

Just nu är jag ett stort nervvrak känner jag. Jag har så mycket att göra men hinner inte med hälften. Än en gång - jag uttrycker min beundran för er som jobbar heltid, har familj och ändå hinner leva. Men frågan är: gör ni det? Lever alltså..

Undra om min konstanta värk i magen den senaste månaden beror på stress? Hoppas det för annars måste jag nog besöka farbror doktor.

I dag stod valet mellan:

1. Städa, vilket behövs eftersom jag inte städat på två veckor och får panik när det är dammigt och smutsigt. Tack och lov har jag upptäckt att dammat inte kommer fram lika fort när man inte är hemma så ofta.

2. Julklappshandel! Har inte köpt en enda julklapp vilket också ger mig gråa hår.


3. Söka jobb = ännu ett sort orosmoln på min himmel.


Efter många om och men har jag valt att åka in till Huddinge och försöka köpa lite julklappar. I kväll blir det glöggmys hos Lovisa + utgång vilket ska bli superkul! Dock måste jag försöka ta det lite lugnt så att jag kommer upp i tid på söndag och kan ta itu med punkt 1 och 3 på listan ovan.


Söndagarna i sängen framför tv:n tycks vara ett minne blott vid det här laget...


Nu måste jag rusa!


Heja mig

Efter att allt jag har skrivit denna vecka refuserats (eller allt och allt, tre notiser och en kort värdelös artikel utan substans) så känns det iaf något bättre när jag fick skriva en rewrite och en idolartikel för webben som faktiskt publicerades! Wohoo, heja mig! Eller nåt...

http://www.expressen.se/noje/idol/1.1811217/lasarna-han-vinner-idol-2009

Idolrep för hela slanten

I dag har jag varit med Therese och Olle i Globen på Idolrep från kl 13-18 vilket var en upplevelse. Känns dock inte längre som om jag inte behöver sitta klistrade framför tv:n i morgon...

Om jag tycker att det blev långdraget, vad ska inte idolfinalisterna själva tycka? Fy fan vilket liv som väntar den som vinner. De sjöng tre låtar var och de repeterade varje låt tre gånger. Det tog sin lilla tid vill jag lova. Dessutom fick Erik knappt tid att säga hejdå till sin pappa eftersom alla journalister var på honom som gamar. Stackare...

Dagens bästa var dock att höra vinnarlåten framföras av Erik. Det var gåshud på hela kroppen! Killen kan verkligen sjunga!

Så måste jag nämna min lilla pratstund med Eddie och Rabhi som kände sig "mobbade" av TV4 eftersom deras logé inte var en logé utan ett OMKLÄDNINGSRUM! Hahahahaha, vilka divafasoner :)

Hann även med lite akroträning i dag. Duktig Frida. Nu ska jag sova...

En seg dag

Man skulle ju kunna tro att man alltid har roliga dagar när man jobbar på en nöjesavdelning. Så är det inte. I dag har jag nämligen inte gjort ett skit förutom att jaga idoldeltagare till ytterligare en enkät. Hoppas jag får skriva någonting riktigt snart så jag får visa framfötterna lite innan jag börjar tvivla på att jag har några.

I morgon ska jag i alla fall få följa med Therese på idolernas rep i Globen. Ska bli spännande. Även om jag inte får skriva någonting så är det i alla fall roligare än att sitta på redaktionen och mögla som Therese så fint uttryckte det :) Jaja, det blir nog bra till slut...

Slängde i väg en jobbansökan till Metro i går som inte resulterade i någonting över huvud taget. Dock fick jag beröm för mina "fint ritade sidor" som jag skickat med som arbetsprover. Det gjorde mig glad och tände en liten gnista hopp om jobb i framtiden. Jag ÄR bra, jag ÄR faktiskt det! Ibland behöver man få höra det också...

Har varit uppe en sväng hos min nygamla granne vilket var väldigt trevligt. Fick med mig tre filmer ner så nu håller jag mig sysselsatt i helgen :)

Kompensationsbild

Inte för att jag fattar vad det var för fel på den förra bilden men jag hoppas den här duger bättre (?)

...bortsett från att jag ser lite smått drogad ut. haha!


Hinderbana med idolfinalisterna

I dag var min första dag på nöjet. Rent skrivmässigt kan jag väl inte påstå att jag fick göra speciellt mycket men det har varit en bra dag ändå.

Fick äran att följa med till Karlbergs slott där idolfinalisterna plågades av Paolo Roberto i mördarhinderbanan.  Är rätt skapligt glad att jag inte var dem för det såg verkligen inge vidare roligt ut. Något jag också är glad över är att jag inte tog mina nya stövlar som jag tänkte. Tror inte att de hade trivts särskilt bra i lervällingen...

Trevliga pojkar var de iaf, de båda idolerna. Hade jag varit en idoldyrkande liten fjortis hade denna dag varit den lyckligaste i mitt liv eftersom jag inte bara fick en utan TVÅ kramar av Erik! Det ni ;-) haha!



Hej och hå

Tiden går fort när man har roligt.

Fredag: Jobbade sista dagen på redigeringen. Var lite vemodigt måste jag erkänna. Eller tja, ganska väldigt vemodigt. Sara, Kalle och Martha hade köpt fika till mig: ananas, melon och vindruvor. Riktigt rörande. Jag kommer att sakna dem. Känns verkligen inte som om jag har varit där i hela fem veckor.

På måndag skulle jag ha börjat på nyhetsavdelningen men pga missförstånd och olägligheter har jag hamnat på nöje i stället. Jag klagar absolut inte. Det ska bli superkul!

När jag slutat för dagen mötte jag upp AK och Jon i stan.

Vin på "Pelikan", middag på favoritrestaurangen Bamboo city och slutligen bio. Vi såg "2012" vilken vi konstaterade var en salig blandning av "Världarnas krig", "Titanic", "Wall E" och Noaks ark. Inte särskilt originell med andra ord.

Lördag: Lämnade av Jon som skulle på klassfest. Slog ihjäl lite tid på stan. Middag: bakad potatis och rostbiff hemma hos mig. Underbart goda drinkar och ett besök på "Ett ställe" på söder där vi dansade oss svettigt. Sjukt bra musik! De spelade Magnus Uggla utan att jag behövde be om det ;-)

Söndag: Sovmorgon, rättvisemärkt julmarknad på ABF, fika och avsked. Nu kommer vi inte ses på hur länge som helst. Sorgligt...


Stress

"I dag kom jag för sent till skolan för att jag var tvungen att blogga". Det får bli min ursäkt till läraren. Undra om den godtas?

Hinner inte hinner inte. Stressen slår klorna i mig dygnet runt och jag kan inte slappna av riktigt. Finns så mycket jag borde göra som jag inte har tid till...

I kväll är det julfest. På Expressen. Och jag ska dit. Om jag orkar. Coolt va ;-)

Och i morgon kommer AK och Jon till Sthlm. Kommer bli en grym helg tror jag. Längtar!

Bilder från helgen

Hade den roligaste helgen på mycket länge! Middag på en underlig asiatisk restaurang där man gillade maten själv över en grill på bordet, karaoke och slutligen ryss-fest vid Fridhemsplan. Missade sista bussen hem och fick åka med första tåget så jag var inte hemma förän kl 6. Rätt så mör vill jag lova..

James och Christoffer


Sångfåglarna Frida och Lovisa :)


Charader på ryss-festen


Vårt lag. Snacka om målmedveten blick där till höger.. haha!


Tim, Anders och Lovisa



Jag och Eric




RSS 2.0