Familjen gnällspik

Har ni sett på "Familjen annorlunda" på TV4? Det är en programserie som handlar om familjer med många barn. En familj i Älvdalen har tio stycken småttingar hemma i sin röda villa och de verkar leva så harmoniskt och kärleksfullt trots alla bråk och oenigheter. En helt underbar livssyn helt enkelt... Föräldrarna har hittills i programmet inte klagat någonting!

Så har vi en familj i Staffanstorp med fem ungar varav tre är tvååriga trillingar. De är ett praktexempel på en familj som borde nöjt sig med ett-två barn. Pappan i familjen gör inget annat än att att gnälla!
Barnen kan exmpelvis äta sin mat själva men han matar dem för att de inte ska kladda ner hans fina, rena kök. Kom igen, har man småbarn kanska man inte ska köpa de dyraste skinnstolarna och det blankaste matbordet (om man ändå envisas så kan man göra som min mamma: köpa en fin soffa och klä den med ett fult tyg så att hundarna inte ska smutsa ner den. haha).

Blir så irriterad på karln! Dessutom klagar han på hur jobbigt han har det och hur påfrestande det är med fem barn. Han borde besöka Älvdalsfamiljen som har dubbelt så många.

Vissa borde inte få ha barn...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0