SE!

För sex år sedan gjorde Nick Cassavetes en underbar film med titeln Dagboken. En film som jag, med uppmuntran från Sofie, såg och blev kär i.

Allt för min syster är dock snäppet bättre, om möjligt. Jag önskar nästan att jag väntat lite och sett den tillsammans med min mamma i stället för det här är verkligen vår typ av film. Cancer och bråd död i snygg gråtmild, lillgammal förpackning. Punkt.

Det var länge sedan jag såg en film som var hästlängder bättre än boken vilken den baserats på, men det är Allt för min syster. Nick Cassavetes har verkligen lyckats med allt och då särskilt med castingen.  Sofia Vassilievas gestaltning av dödssjuka Kate lämnar inte ett öga torrt och Abigail Breslin är en klar favorit sedan länge då hon strippdansade i Little miss sunshine.

SE! Nu genast!


Liten uppdatering

Liten uppdatering i all hast. Har varit full rulle sedan i går morse då jag startade dagen med ett läkarbesök på Sofiahemmet. Men det är värt ett eget inlägg faktiskt...

Filmkväll, mys och god mat i går med J, E och M. Finns få människor jag trivs så bra med som dem så det var en toppenkväll :) Kom hem vid tre-tiden i dag och begav mig till gymmet. Nu är klockan fem och jag ska slänga ihop något att käka och sedan bege mig till Södertälje och därefter Järna för schlagerkväll med bland andra Anna, David och Johan. Blir nog en kul kväll det också :)

Vi hörs i morgon!

Nygymmad och svettig efter 50 min på löpbandet. Det gäller att passa på när man kan. Snart kommer jag ju inte att kunna springa på EVIGHETER om man får tro doktorerna...

Äppeltjuven

I dag råkade jag ut för något minst sagt skrattretande när jag i vanlig ordning tog en tur till mataffären här i Flempan. Jag har precis betalat mina varor när expediten (en rödhårig brud inte en dag över 18) tittar misstänkt på mig.

Rödluvan: Kan jag få kolla i din väska?

Jag: (förvånad) Javisst


Jag sträcker fram min väska och blir varse om mitt äpple som ligger längst ner och hånler mot mig.


Jag:
Ja, nu har jag ju med mig ett äpple som jag har köpt här vid ett tidigare tillfälle...
Rödluvan: Jahu du. Har du kvitto på det?

 

Seriöst! Vem sparar kvitto på ETT ÄPPLE! Nu slapp jag undan men ett tag var jag övertygad om att hon skulle ringa polisen. Hahahaha, det hade varit en rätt lustig syn faktiskt...


Budgetdag med lyx

Sushilunch + Steve Sem Sandbergs "De fattiga i Lódz". Vad tror ni priset landade på?

60 KR!
Sushi = 35 kr (rea pga födelsedagsfirande)

Bok = 25 (rea + ett bortglömt presentkort i plånnboken sänkte priset rejält)


Knä-uppdatering

Tre små prickar. Det är det enda som återstår av min knäskada, i alla fall visuellt. Inuti knakar och glappar det som påminnelse om att jag faktiskt har ett trasigt knä. Det gör inte ont länge. Inte det minsta. Det är bara oerhört instabilt vilket gör att jag varken kan klättra i rep eller spela fotboll.

Om det inte vore för att de två nämnda aktiviteterna betyder väldigt mycket för mig så skulle jag strunta i operation för faktum är att jag ändå kan utföra det mesta av det jag kunde förut. Jag kan springa, jag kan dansa, jag kan böja knät utan minsta problem (ja, förutom knaket då).

Men jag tror jag skulle ångra mig. Därför ska jag till läkaren i morgon. Eftersom SÖS är segast i världen har jag fixat remiss till Sofiahemmet där S:t Göran huserar så jag hoppas att det kan påskynda ingreppet lite grann så att jag kan lägga allt det här bakom mig.

I höst, ja då jävlar är jag tillbaka på fotbollsplanen!
Livet för länge sedan

"Vet inte hur jag ska klara av det här. På något sätt måste det gå, det är jag medveten om, men hur? Hur ska livet kunna bli meningsfullt igen om jag inte får dela det med dig? Var det sista gången i torsdags? I sådana fall kommer jag alltid minnas den sista kyssen. Alltid! Lika tydligt som jag minns den första…

Det var tre år sedan. Tre år och fem månader. Jag hade promenerat. Det snöade.. Jag minns när du öppnade dörren. Du hade kavaj å slips på dig. Hade varit på någon form av släktmiddag. Jag var torr i munnen av nervositet. Vågad inte titta på dig…

Snöflingorna hade smält till små vattendroppar som låg och kittlade i hårbotten. Plötsligt stod du alldeles intill mig. Du tog tag i min haka och vände upp mitt ansikte mot dig.. Sedan log du. Pressade försiktigt dina läppar mot mina. knäna blev till gelé. Det sjöng i mitt huvud av glädje. Jag visste att det var fel men ändå kändes det så rätt Jag hade väntat på det där ögonblicket i över ett år…

Tror nånting inom mig trasats sönder rejält… Och jag är inte säker på att det någonsin kommer gå att laga… Det skär i hjärtat.. som tusentals sylvassa knivar…"

4 maj 2006

______________________________

Jag hittade en fil med min gamal blogg som jag sparat ner trots att jag helst av allt vill glömma den och alla problem den var upphov till.

Jag blir helt mörkrädd när jag ser hur mycket jag lämnade ut av mig själv. Min blogg var som en öppen dagbok med alla mina innerst tankar och känslor som ocensurerat exponerades ut till allmänheten. Vad tänkte jag med? Är det möjligt att man kan förändras så mycket mentalt på så kort tid?

Hur som helst. Ni skulle ha älskat min blogg för fyra år sedan ;-)


Effektiv dag

I dag är jag ledig och jag ska inte så mycket som se åt ett pendel- eller tunnelbanetåg! Inte för att det inträffade några större missöden i går utan jag lyckades tvärtom pricka in avgångarna ganska exakt. Dock kan man väl inte räkna med samma tur varje dag antar jag..

Efter gårdagens föreläsning så åkte jag hem till min gamla klasskamrat Fredrik, hans fru Tysse och deras lilla supersöta sju månader gamla son som nästan lyckades med konststycket att bita fingrarna av mig med sin enda tand. Dessutom hann han hetta upp mitt hjärta till kokpunkt under den dryga timme som jag var där. Jag har alltid varit svag för små, köttbullsrunda, dregglande män.

Dagens planer ser ut som följer:

1. Springa 1 mil (okej, det blev bara 9 km men ändå)
2. Äta frukost bestående av nybakat tunnbröd
3. Söka jobb (Allers och Året Runt)
4. Ringa Susann och tigga jobb
5. Läsa kapitel 1 och 2 i "Filmhistory"
6. Tillbringa en timme med min Photoshopbibel
7. Fika med David och Mikaela
8. Se "Sjunde inseglet" (jag vet, pinsamt att inte ha sett den! Särskilt när man pluggar filmvetenskap)
9. Heja på Anja i storslalomloppet
10. Sova tidigt!

  
Slutligen vill jag bara passa på att säga att jag SAKNAR mina små änglar som, liksom jag själv, längtar efter vår och sommar. Nästa helg ses vi kanske!


Ännu en dag i kaos

Japp, även denna dag blir kaosartad. Åtminstone om man får tro TV4-nyheterna. Men jag hade tur i går. Oerhört tur. Den enda väntetid jag tvingades genomlida var fem minuter vid Karlaplan och det är helt klar överkomligt. Sedan är det ju en annan sak att jag åkte till skolan med tåget kl 11 som egenligen var 10-tåget så förseningar var det helt klart...

Därför är jag beredd på kaos i dag. Egentligen vill jag bara stanna hemma men det är lite av en sport att ändå ge sig i väg och se hur långt man kommer. Dessutom måste jag till banken. Viktigt viktigt :)

Efter skolan ska jag även hem till Fredrik och hans lilla bebbe en sväng med vårt ex-arbete. Får se hur det blir med det men jag ska göra mitt absolut bästa :)

Ha en bra dag allihopa och var glad om ni inte bor i Sthlm, det skulle jag ha varit en dag som denna :)


Vill inte!

På Metros förstasida uppmanar SL sina resenärer att stanna hemma i dag. Toppen. Verkligen! Med en hemtenta som måste lämnas in har jag inte så mycket att välja på utan måsta pallra mig ut i kylan.

Brr.. Med tanke på att svetten i håret frös till is under den tre minuter långa promenaden mellan gymmet och lägenheten så är det nog läge för både långkalsonger och termobyxor i dag.

Lika bra att börja knalla då...

Nu kör vi!

Satte mig ner nu i eftermiddag för att söka jobb och upptäckte dessvärre en hel del slarvfel i mitt cv. Ajabaja! Inte undra på att jag inte får några jobb när jag börjar meningar med gemena bokstäver och dessutom skriver fel på mitt födelsedatum. Jag skäms riktigt mycket!

Så nu har jag haft en grundlig genomgång samt fräschat upp layouten rejält. Söker man jobb som layoutare skadar det väl inte med ett litet smakprov redan i samband med första intrycket, right?

Så nu kör vi! Håll tummarna för att jobben kommer att rasa in nu... Mitt cv är av the killing kind, jag lovar :) Det bara KAN inte gå fel nu...

Ännu inte hopplös!

När jag och Fredrik gjorde vårt examensarbete i höstas om ungas psykiska ohälsa trodde jag aldrig att jag själv skulle stå där ett halvår senare med ångest och oro upp till knäna.

Jag har tidigare aldrig riktigt reflekterat över mitt välmående och vad det har berott på. Jag har inte alltid mått bra, det gör ingen, men jag har aldrig känt den här definitiva känslan av olust och panik till följd av:

1. Oförmågan att få jobb trots alla ansträngningar
2. Bostadssituationen som är minst sagt svårlöst

Jag kan ju inte direkt påstå att det är till hjälp att man måste tjäna en viss summa i månaden bara för att över huvud taget få anmäla intresse på en lägenhet! Ska det verkligen vara så att arbetslös = bostadslös? Det är enligt mig en riktigt dålig ekvation!

Upprörs därmed av Expressens ledare som redogör för Arbetsmiljöverkets förslag som ska omkullkasta möjligheterna för ungdomar att extrajobb parallellt med studierna. Vad är det för trams? Utan arbetslivserfarenhet är chanserna att få en tjänst senare i livet knappast särskilt stora...

...Men trots att jag är både arbetslös och bostadslös så är jag ännu inte hopplös. Lägger upp en bild som bevis på att det inte är något fel på den fysiska hälsan. Inte än i alla fall :)
En gyllene kväll :)

Golden Hits är mitt nya favoritställe i Stockholm. Kan knappt vänta tills jag fyller 25 och faktiskt FÅR komma in :) Jag har ALDRIG varit på en nattklubb med bra musik på alla tre dansgolven... Det var länge sedan jag hade så roligt faktiskt...

Däremot kunde maten varit bättre men det är bara en liten parantes.

 
Golden Hits!

Ända sedan jag flyttade till Stockholm har jag velat gå hit:I kväll smäller det! Och jag ska ha min nya glittriga schlagerkjol :)

Grattis Frida!

Fick en liten present med posten och då insåg jag att jag har namnsdag i dag. Tur att någon minns mig när jag inte gör det själv ens :)

Hejdå medieskugga!

Den senaste veckan har jag levt i medieskugga med Metro som enda nyhetskälla. Resultatet av sjukdom blir mycket sömn vilket innebär att man sover förbi morgondagens nyhetssändningar och dessutom tycks DN ignorerat min prenumerationsansökan.

... Därför har jag i dag tecknat en ny!

Med en inkomst på 2 500 spänn i månaden borde man kanske överväga att strunta i onödiga utgifter men det är bara att inse faktum: Hur fattig jag än är så är en morgontidning ett MÅSTE! Seriöst, jag känner mig handikappad utan!

Nej, nu ska jag försöka ta tag i hemtentan. Filmen vi ska analysera är "Mandomsprovet" vilket är en väldigt tacksam uppgift. Vanligtvis gillar jag inte filmer med övertydlig symbolik men i detta fall klagar jag inte...

Dagens lunch blir sushi. För min sushirestaurang firar två år med halva priset på sushi i dag och i morgon. Perfekt! :)

Regensburg

Hej gott folk! Nu är jag tillbaka i Sverige. Hel, ren och välbehållen :) 

Med syfte att skjuta fram tentapluggandet ytterligare några timmar så tänkte jag ge er en liten resumé av vår lilla Tysklandsresa :) Enjoy!


1. Skavsta flygplats. Där träffade vi lustigt nog Marre som skulle till Riga. Han underhöll oss med sin Rubiks kub medan vi väntade på planet.

2. På planet mot Frankfurt. Eric försökte övertala oss att akrobatisera lite med honom men vi var oroliga för att bli avkastade (vilket hade gjort ONT!)3. Framme i Frankfurt


4. Vi hämtade bilen som vi hade hyrt och påbörjade den djävulskt långa resan till Regensburg (fast det visste vi inte då)

 
5. Lunchpaus


6. När klockan vår så här mycket och vi hade kört och kört och kört sedan kl 14 så var vi inte så glada längre. Bilresan var nämligen planerad till ca tre timmar! Snacka om missräkning! Men vi stannade på en affär och köpte chips och vin så då blev det lite roligare iaf :) Två timmar senare var vi dock framme...

  
7. Träning på lördagen.

 
8. Jag och James tröttnade på att träna så vi gick på sightseeing i Regensburg i stället ...

 

 
9... Som ganska snart blev en krogrunda i stället... ;-)


10. På kvällen bjöds det på underhållning

  
 
11. I pausen underhöll vi oss själva :)


12. Malin bjöd på kålsoppa spetsad med vodka :)

 
13. Söndag em/kväll. Vi fördrev tiden genom att strosa runt i Regensburg. Kollade på kyrkor och käkade supergod sushi.


14. Kl 22.00 påbörjade vi den låååånga redan tillbaka till Frankfurt. Många pauser blev det...

 
15. Trök på flygplatsen...

  
16.... Tills James beslöt sig för att liva upp stämningen lite ;-)

 
17. Planet var självklart försenat så Eric försökte flyga hem på egen hand :)

SLUT!


Mer kaffe till folket!

I dag bryter jag mitt KAFFEförbud. Efter FEM hela dagar i KAFFEexil ska jag äääääntligen dricka min första kopp varmt, rykande härligt doftande KAFFE!

KAFFE KAFFE KAFFE

Har till och med förärat dagen med en ny sort. Det blir Zoegas Pasión Colombia. Burkar annars dricka deras Blue Java som enligt mig är världens godaste....

Märks det att jag börjar bli lite smått galen av avsaknaden av kaffe?

Jag har i alla fall en teori om att det är allt äckligt grönt te som har gjort mig så förkyld. Jag tror att jag behöver kaffe för mitt immunförsvar. Faktiskt :)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan och avnjuta MITT KAFFE till Taxi Driver. Därefter måste jag ta tag i min packning för i morgon åker vi till Tyskland! Det kommer verkligen att bli toppen att flyga med den här förkylningen... haha!

 


Pappabesök

Efter två ONÖDIGA timmar i skolan (läraren STRUNTADE i närvarolistan som var den enda anledningen till att jag åkte dit över huvud taget!) så åkte jag hem och injicerade mig med mina favoritdroger som för tillfället är: Avokado och "Sex and the city".

Snorade en timme på löpbandet. Efter att ha varit träningsfri i TRE hela dagar ansåg jag att jag var skyldig mig själv en liten powerwalk. För visst är det inte farligt att träna om man inte har ont i halsen?

Nu sitter jag här och väntar på pappa som ska sova hos mig i natt eftersom han inte fått tag på något hotellrum. Han ska bjuda mig på sushi (mums) och sedan antar jag att kvällen kommer se ut typ så här: (fast några decennier modernare)

 
Jag och pappa. Undra om vi tittar på "Bollibompa" eller "Rapport"? Hmm...

Vitlök

Seriöst, jag vet inte om jag vågar gå till skolan i dag. All vitlök som jag har ätit de senaste dagarna har liksom etsat sig fast i hela mig. I andedräkten, håret, porerna...

Helt otroligt! Jag är en livs levande vitlök! En chilimarinerad sådan... ;-)

Sjuk dag två

Efter att ha hetsätit en burk marinerade vitlöksklyftor, ett paket Fisherman´s friend och druckit ett otal koppar te så kändes min hals hyfsat okej när jag vaknade i morse. Dessvärre hade förkylningen vandrat uppåt till näsan och febern visade sig vara en envis rackare.

Beslöt mig för att stanna inne i dag också. Det är tråkigt. Jag pendlar mellan sängen, datorn och spisen (alltså ett avstånd på ca två-tre meter). Jag ser på tv, försöker plugga, skrattar åt patetiska människor på "happypancakes"...

Snälla Gud, gör mig frisk till helgen!

I morgon måste jag dessvärre ta mig ur min lilla sjukbubbla och pallra mig iväg till skolan... Jag hoppas verkligen att de här två dagarna i isolering kommer att göra susen.. Annars blir det en tråkig Tysklandsresa :(

Btw, jag har inte druckit kaffe på hela fyra dagar!!!!! Är jag renad snart eller? ;-) Börjar nästan tro att det är avsaknad av kaffe som har gjort mig sjuk...

Sjuk :(

I dag skulle jag ha en lugn, ledig dag. Träna, träffa Anna....

Nog blir det en lugn dag alltid. Jag har gått och blivit sjuk! Typiskt! Smärtan i halsen är på den nivån att inte ens "zyx" rår på den och jag har snart druckit upp allt te vilket innebär att jag måste välja på att vingla i väg till affären och köpa nytt eller ligga kvar i sängen och försöka ignorera halsontet...

Blääää!

Fest hos Lovisa

Tack för en kul kväll allihopa!  

  

  


Blodbad

Dagens lunch: Rödbetssoppa med keso

Första och sista gången! Det var ett smärre projekt att få bort alla rödbetsfläckar som hamnade lite varstans i lägenheten...


Party!

Ser fram emot en galet rolig kväll!Btw, det är SKILLNAD på plattång och plattång! Detta är resultatet av min nya Björn Borg som jag fyndade för 400 spänn (ord pris 700)

Tänk vad mycket trevligare allt blir i Photoshop :)

FÖRE


EFTER

En saltomans aha-upplevelse

Jag skulle vilja påstå att jag är ganska hyfsat medveten om vad jag utsätter min kropp för när det gäller både mat och fysisk aktivitet. Därmed inte sagt att jag alltid behandlar mig själv så som jag är värd utan snarare tvärtom.

Ta till exempel mitt kopiösa intag av salt. Min mamma brukar alltid säga:
"Frida, du som är så noga med vad du äter, hur kan du stoppa i dig så oerhört mycket salt? Tänk på dina njurar!"
Pappa bara tittar förfärat och skakar på huvudet när jag tömmer halva saltkaret över min popcornskål.

Min egen teori är att jag helt enkelt ser saltet som någon form av substitut för socker, som jag skyr som pesten. Och när det gäller popcornen har jag helt enkelt upptäckt att saltet inte fastnar på grunda av avsaknaden av fett vilket resulterar i att jag frustrerat häller på mer och mer och mer..

Enligt Livsmedelsverket äter vi svenskar dubbelt så mycket salt som vi "borde". Den rekommenderade mängden är en tesked per dag. EN TESKED!!!! Det är typ min frukost...

Vad kan då hända vid ett för hög saltkonsumtion? Jo...
"För mycket salt kan vara en orsak till högt blodtryck, vilket i sin tur ökar risken för att man ska drabbas av hjärtinfarkt, hjärtsvikt, stroke och skador på njurarna."

I alla fall...

Folk pratar om hur dom blev frälsta. Upplysta. Det blev jag i går, egentligen helt utan anledning, när jag låg där i min säng och kramade min älskade popcornskål. Jag bestämde mig helt sonika för att det får vara nog! Den kommande veckan ska jag helt sluta vräka salt på min mat. Jag ska undvika salta livsmedel och äta ägg med curry (vilket visade sig vara ganska äckligt faktiskt).

Som pricken över "i" ska jag även ersätta morgonkaffet med grönt te. Önska mig lycka till!

Trots att salt är det bästa som finns i hela världen så ska jag åtminstone försöka. Har jag tur så är det som med sötsug: det försvinner med tiden. Kroppen är faktiskt ingen maskin som man kan lämna in på lagning när den kraschar. Man kan inte heller köpa sig en ny. Jag ger det en vecka. Då har jag åtminstone provat...
Tack Gud för vårdgarantin!

Nu när jag äntligen har fått min examen, är arbetslös och osysselsatt (bortsett från en värdelös kurs i filmvetenskap där seminarierna tillägnas källkritik och citatteknik) så känner jag att det vore ett ypperligt tillfälle att få den där fruktade knäoperationen överstökad.

Jag har stått i kö sedan mitten av november och visst, särskilt länge har jag inte väntat beroende på vad man jämför med men ändå...

Därför ringde jag SÖS i dag (som enligt Metro fått in 336 halkskador fram till den 3:e februari). Självklart förstår jag att de måste prioritera akuta benbrott och andra olyckor, men seriöst!!!! Jag kommer inte få operera mig förrän om tidigast TRE MÅNADER!

Tack och lov så finns det vårdgaranti vilket innebär att jag ska bli erbjuden operation med max en månads väntetid sedan jag fick remiss. Jag ringde Vårdgarantins kansli och en trevlig telefonist fixade in mig på S:t Görans... Tack och bock! Nu ska det förhoppningsvis gå lite fortare...

Under tiden ska jag ge mitt lilla råtthål till lägenhet ett ansiktslyft. Därefter blir det lite plugg. För trots att kursen jag läser är den sämsta i sitt slag så ger den mig pengar från CSN samt en bostad. Och det är ju inte fy skam :)

Svunna tider...

Ibland vill jag vara liten igen. Tänk vad mycket lättare allt var då!

Man vaknade på morgonen, satte på sig kläderna mamma lagt fram kvällen innan, doppade sina limpmackor i oboy, drack kopiösa mängder apelsinjuice, gick till skolan och lärde sig räkna 1+2, gick hem och åt mellanmål bestående av rostat bröd med hallonmarmelad, cocosbollar och singoallakakor (ja, ni läste rätt!). Sedan lekte man tills bollibompa började...

I dag vaknar jag, går till gymmet, käkar havregrynsgröt med äpple, dricker kaffe, går till skolan eftersom jag inte har något jobb, kommer hem från skolan, söker massvis med jobb, ojar mig över mina räkningar och min bostadssituation. På lördagarna pimplar jag vin och på söndagarna sover jag.

Men men, allt har sina fördelar och nackdelar... Kan dock inte låta bli att bli nostalisk ibland... Eller ganska ofta förresten...


Med världens bästa pappa i Sälen


Bygger på vårt hus (jag hjälpte till så gott jag kunde)


Gissa min barndomsidol? ;-)


Hela syskonskaran. Hjälp vad söta bröder jag hade en gång i tiden ;-) hehe


Konsten att anteckna i mörker

Vår lärare uppmanar oss ofta att anteckna samtidigt som vi ser på film. Av egen erfarenhet vet jag att det är en svår konst att skriva i mörker. Bokstäverna har en tendens att flyta ihop, hamna ovanpå varandra, under varandra och uppträda i väldigt underliga skepnader och former.

Ja, ni ser...


Wohoo! Eller nåt...

Det här ska bli ett positivt inlägg. Jajamensan!

I dag ska Frida vara glad för:

1. Tysklandsresa bokad
2. Det är bara tre grader kallt ute
3. Öööhh...

Tja, det var två saker iaf.

Kunde inte sova i natt. Visst skrev jag att jag bet mig i tungfästet i går? Det har svullnat upp vilket innebär att jag har svårt att svälja och jag har JÄTTEONT på höger sida i svaljet!

Nu ska jag borsta tänderna.

Skitmåndag!

Måndagen har varit skit. Rent ut sagt!

Startade dagen 7.30 med en bilfärd hem till Sthlm. Pappa ska jobba här hela veckan så vi parkerade bilen vid hans hotell i Barkarby för att ta pendeln in till stan. Det slutade med att vi fick köra bil in i stället på grund av stopp i tågtrafiken vid Spånga.

Vid centralen hoppade jag på tåget mot Södertälje. Vi blev dock stående i 20 minuter väntandes på lokförare! Är det inte växelfel, elfel eller signalfel så är det PERSONALBYTE! Jag blir så matt!

När jag satt där och väntade så fick jag ett telefonsamtal där jag blev nekad ett jobb... Toppen!

Väl hemma har jag fått brev från Försäkringskassan. Blir glad eftersom jag tror att jag kommer att få pengar för min knäskada. Ha, det kunde jag ju inbilla mig! Jag måste i stället betala 3 000 spänn eftersom jag (tydligen) har fått för mycket i bostdsbidrag!

Grinar lite. Värmer mat i micron. Sätter mig och avnjuter min räkgryta och biter mig självklart i tungen REJÄLT vilket resulterar i att min måltid enbart smakar blod...

Hoppas det blir en bättre dag i morgon.. Nu ska jag lägga mig i sängen och sura lite!


RSS 2.0