Fredag

I dag är det fredag. Nästa sista dagen på 2011 och denna vecka har varit helt fantastisk, även om det börjar klia så smått i mina redigeringsfingrar ;-) Men snart är det måndag igen och fram till dess ska jag passa på att njuta av sovmorgon fram till halv 12, långfrukost i pyjamas med DN, promenader i Enskede och sena kvällar med "Skilda världar"-boxen. På dagens träningsschema står det "shape" om cirka 40 minuter.

Gårdagen var en sådan dag som man borde berika sitt liv med oftare. Det var en dag som passerade obemärkt och jag gjorde ingenting annat än existerade. Myste i sängen till halv 3 utan en tanke på att gå upp och sedan spenderades resten av dagen på String på söder tillsammans med Anette. Underbart!

Sist men inte minst: Inget inlägg utan bild så här kommer en från första helgen i december när jag hade alldeles för myket människor i min lilla 27-kvadratare.
Tjolahopp

Long time no see.. Min blogg är i första hand till för MIG och den drivs på MINA premisser och anpassas efter MINA behov. För inne i mig bor en liten egoist som struntar i att mina läsare, som numera går att räkna på ena handen, fortfarande tittar in här varje dag trots att jag inte har skrivit en endaste rad på nästan en månad.

Men nu är blogglovet över! Julen firades i Ludvika tillsammans med familj och morföräldrar. Juldagen innefattade obligatorisk utgång, detta år på Folkan där vi buggade hela natten lång :)

Efter en shoppingdag med mamma och pappa i Västerås i går är jag nu tillbaka i storstaden och i kväll väntar träning, träning, träning och slutligen lite dans på Lemon bar tillsammans med Anette och Malin. Det här med julledigt är kanske inte så dumt trots allt :)

Den enda bild som blev tagen denna jul: Mitt älskade lilla Troll!


RSS 2.0