Ralph

Efter att ha letat igenom varenda butik i Stockholm och finkammat internet har jag tvingats konstatera det faktum att Carolina Herrera verkar vara passé på den svenska parfymmarknaden, åtminstone så vitt jag kan se. Eller snarare inte se!

Parfymtrender är inte min starka sida men när min favoritdoft inte längre finns på marknaden tvingas till och med envisa jag att acceptera att det är dags för lite förnyelse. Efter någon timmes häng på Kicks i Globen hittade jag min nya kärlek och föll pladask. Nu sitter vi här i soffan och myser, jag och Ralph. Vi kommer nog få det bra tillsammans :)

Höstrusk

Nu har hösten kommit till Stockholm på allvar. Strumporna vätts sakta ner när vatten tränger genom skorna och mascaran rinner längs kinderna när jag stretar hemåt i blåsten, motarbetad av en vågrät regnarmé som får paraplyt att flacka fram och tillbaka med ett oroväckande, klickande ljud. Tårna förvandlas till isbitar som tycks omöjliga att tina och uppe på vinden ligger vetekudden som jag längtar efter något alldeles förfärligt. Ge mig sommar någon! .... Snälla?

Den kommande helgen öppnar dock upp för lite ljus. Då ska jag mysa sönder mina familjemedlemmar (särskilt en viss liten brun, varm och krullig tjej) dricka vin framför idol och förhoppningsvis dansa mig trött på Solo, även om lillebror påpekade att det är helgen före löning. Och sådant spelar tydligen roll. I Ludvika.Femme Fatale

Grymt bra show värd vartenda öre! Men ska man köra playback kan man väl åtminstone se till att röra på munnen, och nog är det lite väl dumt av Brittan att tro att hon kan rida på en tio år gammal framgångsvåg hur länge som helst då hon dessutom väger snäppet mer än förr och inte ser i närheten lika sexig ut när hon porrar sig på motorcyklar.


  


Britney!

När jag började ragga sällskap till Britneys konsert 16 oktober tittade de flesta av mina vänner på mig som om en alien hade bosatt sig i och tagit över min hjärna. Jag förstår dem. Delvis. Jag har aldrig haft någon överdriven längtan efter att se Britney Spears live. Jag har garvat åt Crossroads, fnyst över Toxic och myst av skadeglädje när bilder på en överviktig och rakad Britney kablats ut över världen. I efterhand har jag förstått att det innerst inne är svartsjuka. Snygga Britney som man inte skulle tycka om utan förakta för att inte bli utskrattad i skolan. I kväll ska jag se henne live i Globen! Stort tack till Anni som förbarmade sig över mig och gör mig sällskap :) Hoppas på en grymt bra konsert!

Bild från gårdagen när jag och Anette shejkade loss på Lemonbar :)


Ett år i Enskede!

I natt sover jag sista natten i min lägenhet och ångesten har börjat komma krypande och nästlat sig in i min överdrivet nostalgiska hjärna. Sista natten. Allra sista natten.
Bloggarkivet, 15 oktober 2010

Tänk att tiden går så fort. Powerwalkade lite i ett soligt, höstkyligt Enskede och insåg helt plötsligt att det var exakt ett år sedan jag flyttade in i min lägenhet. Ett helt år har gått sedan jag avvecklade mitt Flempan-liv och joinade kultureliten i Stockholms mest alternativ-snobbiga förort. Jag kunde inte valt ett bättre ställe att bosätta mig på. Det finns ingenting jag inte gillar med Enskede och mitt nästa projekt är en villa i Gamla Enskede, alternativt Stureby/Svedmyra-trakten. Det kommer nog ta lite tid, men skam den som ger sig ;-)

Det blir aldrig som man tänkt sig...

Min mysiga, ensamma fredagskväll med sushi, idol och en jädra massa popcorn byttes mot rosévin, lax, "Det regnar alltid i Provence" (vilket det aldrig gjorde varpå vi starkt funderade på att reklamera filmen!) och en himla massa skratt. <3

Dessutom hade jag galet nära hem! Och det är ju aldrig fel...

I morgon ska jag göra något revolutionerande förbjudet. Jag ska införskatta en Iphone! Det är nästan lika illa som converse och rökning. I min värld alltså ;-)


Sofie 25 år

  

  


Fredag <3

När jag bläddrar bakåt i min blogg inser jag att jag har varit lite hemlighetsfull och abstrakt i mina senaste inlägg. Det är inte riktigt min avsikt men ibland är det behövligt.

Som kompensation tänkte jag bjuda på en riktigt tydlig och konkret uppdatering av mitt liv. Den gångna veckan har varit guld. Måndagen försvann ut i periferin som vanligt, fullsmockad med jobb, men på tisdagen drog jag till Södertälje och skvallrade lite med världens bästa David vilket var en riktigt energiinjektion. Vissa människor blir man helt enkelt SÅ glad av. På onsdagen blev jag bjuden på mat av Anette, lärde mig dricka rödvin och upptäckte att internetdejting är oslagbart roligt när man är två ;-)

... Och i dag är det fredag. IGEN, får jag väl lov att säga. Till skillnad från Bill Murray som vaknade upp till måndag varje dag har jag förmånen att få ha fredag hela veckan. Det är åtminstone så det känns, men jag klagar inte :)

Här har ni förresten lite bortglömda bilder från vår kräftskiva förrförra lördagen:

  
  

  


Full fokus framåt

Jag kan bestiga berg i dag. Jag är oslagbar med hela världen vid mina fötter. Det är en skum känsla eftersom jag logiskt sett borde vara ett nervvrak. Är det möjligt att känna sig så stark när allting runtomkring rasar samman? När människor man tycker om försvinner till ett odefinierbart tomrum och man borde känna sig ensammare än någonsin men vaknar varje morgon med en enorm livsglädje och lust att kliva ur sängen...

På gymmet springer jag fortare än någonsin. Svettkörtlarna jobbar intensivare än normalt och hjärtat bultar i kroppen. "Still I'm dying with every step I take, but I don't look back", sjunger Robyn ur högtalarna. Om jag kunde sjunga skulle jag nog sjunga just de raderna fast med en liten korrigering: För varje steg jag tar blir jag mer och mer levande. Och knepet är nog att inte se tillbaka. Just nu har jag full fokus framåt. På allt spännande och roligt jag förhoppningsvis har kvar att uppleva tillsammans med de underbara människor som är mina vänner.

Mitt liv är rikt. Mister du en så står dig tusen åter. Eller hur det nu är man brukar säga ;-)


RSS 2.0