Gnällungar!

Sitter på bussen på väg hem. Framför mig: Ett stycke barnfamilj bestående av två små blonda lintottar och en svartrockande tonårsmamma som jag liksom i går hade oturen att dela färdmedel med.
Bråkigare barn var det länge sedan jag såg. Fast vem som helst skulle förmodligen vara ett problembarn med en sådan mamma - och då syftar jag inte på hennes utseende.

Inte för att jag är någon expert på barnuppfostran men till och med jag fattar att hennes ständiga gnällande och högljudda, arga bannor triggar ungarna. Coola ner några grader så ska du se att de inte tycker att det är lika roligt att jävlas med dig längre.

Nej, nu ska jag umgås lite med min ipod och därmed skona mina stackars öron från barnskrik.

På väg till jobbet



Solen skiner. Ännu en jobbdag väntar. Ikväll blir det sushi med B2 (om sushisnubben inte har semestersängt dvs)

Tillbaka till verkligheten

Borlänge i efterdyningarna av Peace & Love: Som om någon stuckit hål på en ballong och all luft pyst ur. Hela staden stank av gammal sur fylla och urin när jag promenerade längs gågatan i centrum..

Dubbekbokning på planerarfronten denna vecka så jag får leka reporter i ytterligare fyra dagar. Well, inte mig emot. Kan ju vara kul att variera sig lite...


Nu ska jag sova..


Ludvikafesten dag 3

Som sagt, sommarens hittills i särklass underbaraste dag...



  

  
  
  


Underbart!

I går: utan tvekan sommarens bästa dag/kväll hittills. Till ca 23 satt vi vid Skuthamn och grillade, drack vin och spelade kubb. Därefter begav vi oss in till stan där vi satte oss i ett öltält. Lyssnade på Billy (Gyllene tider-covers) och sedan gick vi till Trädgårn. Bilder kommer senare - såklart!

I dag vaknade jag av att solen värmde något så fruktansvärt genom fönstret så jag övertalade AK och Jon att åka till Skuthamn och bada. Så nu har jag badat första gången i år :)

Nu har vi nyss grillat här hemma. Jättegott! Gud va jag älskar sommaren!

Ludvikafesten dag 2


Så här glad var jag när jag fick en kram av min stora idol. Dock kände jag mig som tio år ;-)

I går gjorde jag min sista dag som reporter på Borlänge tidning. Måste faktiskt erkänna att det känns lite tråkigt. Det är roligt att skriva. Nu väntar sex veckor som dagplanerare (redigering) vilket egentligen är det jag gillar allra mest. Dock har jag ännu inte klart för mig om jag ska planera bara BT eller både BT och Södran. Men det löser sig nog.

Tog pappas bil till jobbet i går så att jag skulle hinna hem tidigt till Ludvikafesten. Att hitta en parkering var dock lättare sagt än gjort pga alla avspärringar. Snurrade runt i säkert 20 minuter. Hem kom jag däremot i god tid tack vare att jag fick sluta redan kl 16. Fast det hade jag förtjänat iom att jag skippade lunchrasten både i går och i torsdag.

Vi träffades kl 18 hemma hos AK och Jon där vi drack ett glas vin. Därefter väntade Ludvikafestens STORA höjdpunkt: Magnus Carlsson! Min stora idol sedan typ alltid ;-) Helt underbart var det! (Nej, jag brukar inte vara den som praktiserar idoldyrkan i vanliga fall).

Kvällen fortsatte med middag på "Piren", Ebba Gold, öltält och The Poodles. Träffade en hel del gamla bekanta och även samtliga familjemedlemmar. Jag vågar nästan påstå att jag var nyktrast i familjen Nilsson denna kväll. Haha!


Några njöt av festligheterna från högre höjder :)


  
1. Magnus Carlsson
2. På Piren
3. Kärt återseende av klasskompisarna Anna och Marie

  
1. Lyssnar på Ebba Gold
2. AK och Sofie vid Pirens båthamn
3. Mina föräldrar hade hittat till öltältet


Ludvikafesten dag 1

För tillfället känns det som om mitt liv är en enda stor festival. På dagarna får jag min beskärda del i Borlänge tack vare alla fulla Peace & Love-besökare som ramlar runt på gatorna och i dag började dessutom den efterlängtade Ludvikafesten. Trots att jag ska upp tidigt imorgon och jobba så var den självklart värt ett besök.


Vindruveätning i statsparken


En fest för både gammal och ung ;-) Sandras supersöta dotter Wilma ville vara med och skåla.


Tittar ni riktigt noga så kan ni se Charlotte Perelli på den här bilden


En obehaglig morgon

Jag går till jobbet/skolan oavsett krämpor. Det ska med andra ord mycket till innan jag skolkar/sjukskriver mig. I dag var det nära då jag höll på att svimma i duschen pga hemska magsmärtor som bara dök upp helt utan förvarning och gick över lika snabbt som de kom.

Så nu sitter jag på tåget mot Borlänge och hoppas att jag får må bra hela dagen. Kan ju bli lite drygt att ta sig hem annars...

I dag har jag:

1. Upptäckt att det går att göra nyheter av vad skit som helst ;-)

2. Fått jämkningsbesked från Skatteverket med texten "Skatteavdrag ska inte göras på summan av kontant ersättning för arbete." Vad dom nu kan mena med det? Kanske är så att dom vill ge mig världens kvarskatt nästa år...

3. Druckit den dyraste men också överlägset godast juicen jag druckit i hela mitt liv (på Ludvikas nyöppnade juiceria för 40 spänn/glas)

4. Äntligen fått se "Män som hatar kvinnor" tillsammans med ett tiotal andra Ludvikabor som liksom jag råkat missa årets film

Nu ska jag sova :) Sammanfattningsvis: En helt okej dag...

En dag med på tok för mycket onödigheter



Denna dag varit lång och innehållit en hel del onödig dödtid - förmodligen eftersom jag är en obotlig tidspessimist. Bussen till Borlänge startade 06.40 från Ludvika station och anlände 07.20. Fem minuter tog det för mig att hitta Borlänge tidning vilket innebar en halvtimmes lång väntan på en bänk mitt i centrala Borlänge. 

När jag fram mot slutet av dagen var klar med mina två artiklar och därmed sysslolös så blev jag hemskickad. Klockan var då cirka 16.15 och jag hade precis missat bussen och därmed blev jag tvungen att vänta på nästa som gick en timme senare. 

Alltså seriöst? Ett busskort í Dalarna kostar lika mycket som ett SL-kort och Stockholms lokaltrafik levererar tusen gånger bättre! För 790 spänn förväntar jag mig inte att behöva vänta en hel timme när jag har missat bussen. (Ursäkta om jag låter som en bortskämd stockholmare.)

Dessutom: Grädden på moset blev när jag klev på bussen 17.25 och insåg att den jäveln gick över Ickerberget (det tar alltså en timme till Ludvika vilket kan jämföras med direktbussens 40 min).Yes!

Men men... Det var i alla fall kul att jobba :) Nästan värt allt som gick fel i dag.
Det blir en bättre dag i morgon. Då ska jag ta en senare buss + att jag ska på bio med AK och äntligen få se "Män som hatar kvinnor".

Detta lyckades jag åstadkomma i dag. Inget mästerverk direkt men ändå:
http://www.dt.se/noje/peacelove/article442020.ece

Längtar hem till Sthlm...

... ja, det gör jag! Mindre än två veckor kvar tills jag får åka!

Första dagen avklarad

Det var lätt att hitta till BT. Så lätt att jag var där hela 40 min för tidigt. Så kan det gå ;-) Fick även sluta 40 min för tidigt vilket inte var så lyckat eftersom jag precis missade bussen 16.15. Så nu har jag väntat i en hel jäkla timme!

Tur att jag har dator med trådlöst internet annars skulle väntan bli väääääldigt lång och tråkigt...

Mästerkockar

Eftersom AK inte äter sushi så kan man lugnt påstå att jag och Jon blev mätta på de ca 100 sushibitar som vi lyckades åstadkomma ;-)






Sista dagen i frihet



Tiden går fort när man har roligt. I morgon börjar jag nämligen jobba. 06.40 går bussen nere från stationen till Borlänge och jag är SÅ nervös att jag inte ska hitta till tidningen. Det är väl ändå skräckscenariot: att komma sent första dagen.

Har precis varit ute och sprungit i solen. Det kändes som om jag svävade fram så därför utökade jag min runda med ett par kilometer. Gud va trött jag blev! Sprang säkert 8 km.

I dag ska jag inte göra mycket. Sola lite kanske? Gäller ju att passa på när det är fint väder. Ikväll ska jag ev hem till AK och Jon och göra sushi. Ska bli skoj :)

Besök av morföräldrar

I dag kom mormor och morfar på besök. Vädret var strålande så vi passade på att grilla. En mysig dag med andra ord :)




Midsommar 2009...

...Väldigt lyckad! Jag är inte ens bakis ;-)

  

Var hemma och käkade med mamma, pappa, Ulla och Björn, Trevligt som vanligt :) Jag stod för fördrinken som ni kan se på bild nedan. Oerhört fin, eller hur? Vi åt sill, drack nubbe och skrålade snapsvisor för full hals.

  

Hos AK och Jon var det midsommarstämning med blommor och allt :) Vi drack laktritsshots och spelade Buzz :)

  

Sedan blev det en vända till trädgårn. Kvällen avslutades på en bänk i statsparken där vi åt sallad/falafel från Sole Mio,


Pinsamt, Maria

Döm av förvåning när jag slog upp Expressen i dag och fick se vårt alldeles egna kommunalråd på ledarsidan. Vad säger man? Pinsamt eller vadå? ;-)


Synden straffar sig själv

Synden straffar sig själv brukar man säga. Huruvida det stämmer kan man spekulera om i oändlighet utan att bli ett uns klokare. Själv är jag dock övertygad om att det ligger någonting i det gamla talesättet. 


Midsommar nalkades med regn, rusk och insikter som slog mig likt en käftsmäll i ansiktet. Min reaktion var blandad. Egentligen brydde jag mig inte annat än att jag kände mig dum. Så oerhört naiv.  Men vid närmare eftertanke insåg jag att det förmodligen var rätt åt mig. Jag hade fått en dos av min egen medicin.

Och den verkliga boven i dramat, den största tjuren i hagen, den allra fulaste fisken ... Ja, tids nog så kommer någon eller något att nypa åt honom också, det är jag övertygad om. Och då, då pratar vi inga små blåmärken!


Raindrops keep falling on my head



Glad midsommar till er alla. Fast så värst glad vet jag inte om den är. Blommorna, som vid fint väder skulle ha plockats och bundits till kransar, ligger dubbelvikta under tyngden från regndroppar i diken och rabatter. Om det ändå kunde få vara lite fint väder. Snälla! Det är ju bara midsommar en gång om året...

Men nu ska vi inte deppa. Jag befinner mig trots alla i Dalarna: Midsommarfirandets högkvarter där spelmän i randiga landskapsdräkter pumpar sina dragspel oavsett väder och majstången reses och dansas runt i regnkläder och gummistövlar om så krävs.

Ikväll vankas det sill och snaps. Nubbevisor (som jag snart ska fixa fram) och jordgubbar i mängder. Det blir nog en bra midsommar. Vi har ju trots allt en inglasad altan ;-)

Lugn och skön dag



Solen försvann. Lite tråkigt. Hoppas den kommer tillbaka imorgon på midsommarafton, men det är väl att hoppas på för mycket antar jag.

Idag gör jag inte mycket. Skönt med semester. Har tränat lite och nu tänkte jag slappa framför tv:n till "Sjunde himlen" som förövrigt är en ganska söt serie, om än lite väl helylle...

I eftermiddag blir det fika med Sofie. Ska bli skoj då det var ett tag sedan vi träffades.
Hoppas ni får en fin dag :)

Okej, man kan väl inte alltid ha rätt!

Efter helgens första föreställning sa Barbro åt mig att byta dräkt i ringen eftersom folk klagat på att jag syndes dåligt. Efter att ha sett detta kort (taget av Eric) är jag nästan benägen att hålla med ;-)


En dag i Kupolen



Kl 10 imorse kom AK och hämtade mig och vi brummande iväg till Borlänge och Kupolen. Det blev en ganska lagom shoppingrunda då jag kände att jag varken gjorde av med för lite pengar eller för mycket. Rean hade kommit igång vilket innebar en hel del fynd. Bland annat en snygg, svart klänning från MQ för endast 350 spänn (halva priset).

Efter en salladslunch på Matpalatset och ett misslyckat försök att köpa yoghurtglass (den var slut) försökte vi leta reda på Borlänge tidning så jag vet var jag ska ta vägen på måndag. Det gick inge vidare :(

I dagblir lillebror 17 bast! Grattis! Snart ska vi fira med tacos. Det är bra med bröder som fyller år :)


The proposal

Har nyss varit på förhandsvisning av The Proposal här i lilla Ludvika. Filmen har inte premiär förän nästa onsdag och har inte ens haft förpremiär i Stockholm. 1-0 till vår lilla byhåla ;-) Hur som helst, mysigt att gå på bio och speciellt när det är gratis :)

Trevligt att träffa B2 idag förövrigt. Som vanligt hade vi mycket att prata om. Imorgon blir det en sväng till Borlänge med AK (och Jon?) B2 droppade den goda nyheten att 7 Eleven har etablerat sig i Blge så jag har yoghurtglass i sikte :)) haha!

Hundbad

Wilma ser jätterolig ut :)


Trollet


Lördag kväll...

Bortsett från mina tilltufsade leder och blåflammiga ben så har helgen varit toppen. Åter igen, tack till alla som kom och tittade: Hela familjen, AK, Anni, Jon, B2 och framför all till J och E som åkte ända från Stockholm. Och tack till alla ni som ville vara där men som inte kunde.

På kvällen åkte vi hem till mig och pimplade vin i värmen från infran på vår inglasade altan. Hur mysigt som helst :) Kvällen slutade på Trädgårn där vi faktiskt hade riktigt roligt (för ovanlighetens skull). Det stämmer nog att mycket hänger på sällskapet och bättre sällskap, ja det kunde jag ju knappast få :)

Imorgon väntar hundbad, fika med B2 och bio med mamma. Hör och häpna: vi ska gå på förhandsvisning (gratis) av "The proposal" som inte har premiär förän nästa onsdag. Det trodde ni inte om lilla Ludvika va? ;-)




Fler bilder:


Detta nummer var bland de första som jag var med i när jag började med cirkus. Tänk att jag har varit så liten att jag kom i en av dessa dräkter :) Dom är ju för söta :)


Cecilia


Jag


Jens och Junia

Bilderna är lånade från kommunens hemsida (www.ludvika.se)


Mina snälla "arbetskollegor" ;-)

Vaknade av att pappa knackade på dörren till mitt rum. Pappa som förövrigt är på jobbet och ibland kommer hem till lunch vid 12-tiden. Chockad konstaterade jag att jag och Trollet hade sovit till kl 12! Men egentligen, vad gör det? Jag har ändå planerat att ha en lugn, aktivitetsfri dag idag.

Desto gladare blev jag när jag slog upp tidningen och hittade två grymma bilder på mig. Tack för det allt NLT-folk :)

Parantes: Mina ben är ännu värre idag. Ser ut som om någon stänkt röd/lila/grön målarfärg på framsidan av höfterna/låren och passat på att slå mig med ett basebollträ i knävecken :(

http://www.dt.se/nyheter/ludvika/article439436.ece



Foto: Sara Flodin (Nya Ludvika TIdning)

Jag har överlevt!

Ursäkta den minst sagt usla uppdateringen. Hegen har varit hektisk, jobbig men framför allt underbart ROLIG! Dock blir det inge mer nu på ett tag. Tre förställningar tog knäcken på min stackars otränade kropp. Ett plus är dock att jag förmodligen kommer att få muskler som starke adolf efter den här prestationen ;-)

Ligger i sängen och kan knappt gå. Av någon anledning har jag stukat mina tår på vänster fot. Hur det har gått till förblir ett mysterium.

Vill bara yttra ett stort tack till alla mina fina vänner som kom och tittade på min comeback :) Det betyder mycket! Bilder kommer imorgon när jag har laddat min kamera. Dock kan jag passa på att bjuda på denna smickrande bild på mitt stackars knäveck. Resten av kroppen är typ i samma skick... haha!


Idag gäller det!

I dag. Lördag 13 juni. Cirkusen firar 25 år med tre jubileumsföreställningar, den första idag kl 19. Nerverna börjar göra sig påminda. Men med tanke på att jag inte har uppträtt på ca fyra år så har jag en anledning att få vara nervös. Eller hur?

Träffade Frankie (NLT:s nyhetschef) igår och han önskade lycka till. Skulle inte förvåna mig om de skickar dit en fotograf som bestämmer sig för att ta en mindre smickrande bild på mig och smäller upp den på ettan. Vore verkligen grädden på moset - om jag gör bort mig det vill säga ;-)

... Först fika och hotellbokning med AK :)

Längtar!

Adrenalinet rusar i kroppen. Hjärtat pumpar blod i takt med den mäktiga musiken som stömmar ut ur högtalarna. Mjölksyran i mina armar är... inte där! Jag klättrar med en nyvunnen styrka som jag aldrig trodde skulle infinna sig i tid. Men det gjorde den. Det kommer att gå bra i helgen. Tänk att det bara är lite framgång, och ett par armhävningar, som krävs för att jag ska påminnas om att jag älskar att stå på scenen och uppträda :)

Jag längtar tills jag står där i kulisserna imorgon. Längtar tills jag hör inledningen till musiken som jag har uppträtt till världen över i snart 10 år. Längtar tills jag får omslutas av mörkret från de släckta strålkastarna när sluttonen ljuder och höra publikens rungande applåder. Gud va jag längtar!


I Ludvika

Nu befinner jag mig i Ludvika där jag ska spendara två månader. Regnet smattrar mot fönsterrutorna, vinden viner och jag har så där lagom lite lust att ta mig för med någonting.

Har cyklat 1,5 mil på mammas motionscykel som jag ÄNTLIGEN har fått inställd i mitt rum. Vet inte vem som är gladast över det, jag eller Johan? (förklaring: Frida vaknar vid 9-tiden, går in i Johans rum och bär ut den tunga cykeln vilket resulterar i att Johan vaknar och muttrar några inte alltför väl valda ord).

Idag då? Det blir hårdträning på cirkusen inför helgens stundande festival. Om jag lyckas slita mig från datorn dvs. Simma med mamma, fika med Anni och slutligen lite mer träning. Till kvällen väntar grillning med familjen. Ackompanjerad av allt detta jävla regn!

Åh, om det bara ville sluta regna!


Sista dagen...

I dag är en sådan där "panikdag" då jag inser att jag måste hinna med allting som jag inte hann med igår när jag låg inne och latade mig hela dagen.

Efter den obligatoriska springturen insåg jag att jag hade slut på havregryn så det fick bli en provisorisk frukost: smoothie med havredryck och frysta jordgubbar toppat med lite aspartam ;-) Blev riktigt gott faktiskt...



På agendan idag:

1. Plocka fram kläder som ska med till Ludvika (vilket inte blir särskilt svårt eftersom jag kommer att ta med HELA garderoben + merparten av mina skor)

2. Åka in till stan och köpa upp ett lager av torkad frukt på Hötorget

3. Köpa YOGHURTGLASS

4. Åka till Södertälje och träffa David och (förhoppningsvis) Anna


... dags att röra på sig med andra ord :)


Trist..

Gud va jag blir omotiverad när det är dåligt väder. Det finns så mycket som jag skulle vilja göra idag men pga regnet och diset så orkar jag knappt ta mig utanför dörren... Funderar på att åka och simma, åka in till stan och äta yoghurtglass (gäller ju att passa på medan jag fortf är i Sthlm) eller kanske bara åka in till Huddinge en sväng och kika i affärer. Men som sagt, orken tryter så det lutar åt att ladda ner någon bra serie och bänka mig i soffan resten av dagen...

Kommer förmodligen inte ens ha någon lust att ta mig in till stan och spela fotboll i kväll och det är ju dumt eftersom det är en av anledningarna till att jag inte åker till Ludvika idag istället för imorgon. Men men.. sånt är livet :)

En effektiv dag :)

I går när jag kom hem kl 16 efter att ha träffat Mikaela så la jag mig på sängen och läste bort hela återstående dagen.
I dag har jag kompenserat min ineffektivitet med att:

1. Tvätta två maskiner
2. Damma och dammsuga
3. TORKA GOLVET! (Har inte gjort det på över ett år så jag trodde det skulle vara smutsigare än det var)
4. Tvätta fönstren

Nu ska jag stryka lite kläder och sätta upp nya gardiner. Usch va fint det blir :)

Dessutom har jag hunnit med att laga lite riktigt mat. Det fick bli vegetarisk korvstroganoff med fullkornsris. Mums!


* Quornkorv
* Viktväktar-creme fraiche
* lök
* chilisås
* Isbergssallad + soltorkade tomater
* råris


Uttjatat val...

Hur länge ska dom hålla på att tjata om det där jäkla EU-valet? Börjar nämligen bli lite toooo much! DN:s ledarsidor innehöll i dag hela fem texter om ämnet och det var ändå två dagar sedan valet. Finns det någonting kvar att säga?? Finns det någon som orkar läsa? Med tanke på att valdeltagandet "bara" var 44% så kan man ju faktiskt med ryggen fri påstå att merparten av befolkningen inte bryr sig!

Själv är jag dock ganska nöjd med utgången av valet. Jag röstade liberalt (vilket var en chock, till och med för mig själv). Det gick bra för Folkpartiet. Röstas Lissabonfördraget igenom så får de även ytterligare en representant i parlamentet. Heja heja! :) Vad Piratpartiet har i Bryssel att göra är dock en gåta. Hur sjutton har vi kunnat rösta fram ett parti med åsikter i så få frågor? Pinsamt om ni frågar mig... Det enda bra med det hela är att de hindrade SD från att ta mandat. För visst är det väl bättre med ett parti som tycker för lite än ett som tycker så galet som SD?

Nej, nu ska jag gå ner med tvätten...

... jäklar!!!! Jag har inge tvättmedel kvar!!!!

Ensamkväll

Det känns som om jag vill skriva något. Men jag vet inte vad.
Det är en ensam kväll i kväll. En tråkig kväll. Därför äter jag torkad ananas och läser bevingade ord av Sveriges i särklass bästa skald: Nils Ferlin. Honom kan man alltid lita på. Han får mig alltid att känna mig mindre ensam... mindre villrådig.. Och det behövs i kväll...

Nedräkning

Då har nedräkningen inför "sommaren" börjat. Enligt mig så börjar sommaren den dag då pappa kommer hit och skjutsar hem mig till Ludvika, vilket detta år sker på torsdag kväll. Det är alltid lite sorgligt faktiskt... Det känns verkligen som om jag missar en himla massa roliga saker genom att vara i Ludvika och inte här i Sthlm... Men jag kan ju, tack och lov, åka hit på helgerna om jag skulle vilja det :) Är glad att jag har "normala" arbetstider med lediga helger :)

Dock ser jag fram emot sommaren. Det kommer nog bli bra... Höjdpunkterna blir Ludvikafesten som i år gästas av min idol Magnus Carlsson samt Rom-resan med AK i augusti. Ska bli så himla roligt..

Nu ska jag pallra mig iväg till tåget och åka in till stan och träffa Mikaela :)

Karaokekvällen som inte blev någon karaokekväll...

Gårdagen var lyckad. Iaf fram till midnatt... haha! Vi var på Norrport och tittade på fotbollsmatchen och när den var slut begav vi oss till Odenplan och karaokeplacet där den dumma vakten tyckte att vissa i vårt sällskap var för fulla för att komma in (nej, det var INTE jag)

Då gick vi till Wasas istället och drack billigt vin/öl. Det var roligt det också även om jag är lite besviken på att karaoken inte blev av...



  

I love lördagar :)

Riktigt kul att spela fotboll i dag måste jag säga :) Även skönt att sova ut...

Ikväll blir det fotbollstittande och karaoke på Odengatan :) Har till och med gjort sushi ;-) Fint va?




Mer död än levande!

Snacka om att jag är trött! Avslutning på akron/gympan i går som sagt. Efteråt drog vi till Björn och fikade (japp, jag valde fikagänget framför ölgänget. haha!) Det blev sent. Riktigt sent. Kom hem 01.45. Sov till kl 05.00 då jag gick upp och masade mig i väg till jobbet.

Egentligen hade jag planerat att gå på sommarfesten som anordnades på jobbet ikväll men jag orkade verkligen inte. Så nu sitterjag här i min ensamhet. Ska käka tacos och se på Talang :) Underbara fredagkväll!!

I morgon är det nationaldagen :) Då blir det fotbollstittande och karaokesjungande. Ska bli hur kul som helst :)


Jag på uppvisningen


Jag och Anna


Snyggingarna Anthony och Ola :)

Främmande från Falun :)

I går fick jag storfrämmande av Elin. Väldigt trevligt :) Vi drack kaffe/cola, ruinerade Hötorgshallen på torkad majs, käkade sallad och var på bio  på Saga. Vi såg Änglar och demoner vilket var en ganska bra film. Fast jag skulle å andra sidan kunna se vilken skitfilm som helst så länge det är på Saga :) 

Efter att jag dumpat henne på stan kl 13 idag åkte jag till Huddingehallen och simmade en vända. Nu ska jag käka lunch och sedan åka iväg till Stadion. Det är nämligen akro/gympaavslutning ikväll vilket innebär SHOW. Tror jag ska göra mitt repnummer så att jag får lite träning inför festivalen i Ludvika nästnästa helg :)


Sallad på "Cafe Avenyn"


Saga är Stockholms överlägset bästa biograf. Verkligen äkta biokänsla! De har till och med ett sådant där fint draperi som finns i anslaget tll Roy Anderssons "En kärlekshistoria".


Jag är godkänd!

Hej sommarlov! Min examinator gjorde en helomvändning. Nu tycks hon älska min uppsats :)

"Strålande jobb i samband med revideringen!!
Hoppas du också känner dig nöjd. Det här arbetet kan du vara stolt
över i all framtid.
"

Tack för det :) You made my day...

Vadå lat?

I dag sov jag till 10.30. Nästan så att jag får lite dåligt samvete... Joggade mina fem kilometer i regnet. Åt gröt. Drack kaffe. Sedan skulle jag duscha men fastnade i soffan med DN.

Nu är klockan snart ett och jag har fortfarande inte lyckats pallra mig in i duschen. Suck! Snart ska jag in till stan och möta Elin...


Lyckad gårdag och hemfärd :)

Hemma i Sthlm igen :)

Filmkvällen med AK och Jon i går blev jättelyckad. Vi åt pastasallad i taco-format, dvs vi lade ingredienserna i skålar och blandade sedan själv det vi ville ha i... Dessutom gjorde vi vår traditionella fruktsallad! Underbart gott! Vi hyrde film på MM för 15 kr/st. Hur billigt som helst ju! Det fick bli "Allt flyter" och "Changeling". Den sistnämnda var ruskigt bra :) Var inte hemma förän ca 01.45...

Tisdagen spenderades på cirkusen (blev dock en ganska kort träning på ca en timme) och på Engel med B2. Kul att träffa honom igen...

Kl 16.45 satte jag mig på bussen/tåget mot storstaden. Färden förpestades av ett gäng niondeklassare som var på väg hem från sin klassresa. Jag som bara ville ha lugn och ro... suck!

Väl framme åkte jag en sväng till Bandhagen och tittade på fotbollsmatchen. Hann dock bara se fem minuter så det var en ganska bortkastade omväg. Bangade sjuksyrrornas examensfest och åkte hem istället...

I morgon blir det en rolig dag. Det känner jag på mig. Får nämligen storfrämmande från Falun (Elin). Då blir det bland annat bio: "Änglar och demoner"...

Lunch på altan


Kött, bulgursallad och paprikasås :)

Nu har jag ÄNTLIGEN mailat in min reviderade version av uppsatsen. Håll tummarna för att den blir godkänd! Är faktiskt riktigt stolt över att jag lyckades korta ner den från 60 sidor till 45! (40 utan bilagor)

Nu väntar jag på att mamma ska komma hem och dricka kaffe med mig :) Ska nog gå ut och göra Trollet sällskap i solen tror jag :)


Undra om hon blir brunare ju mer hon solar? ;-) haha!

God morgon!

I dag ska jag vara effektiv har jag bestämt. Gick upp kl 9 (inte illa med tanke på att bror min fortfarande ligger och sover). Joggade ca 30 min och åt sedan frukost på altanen. Nu ska jag duscha och ta en promenad in till stan och träna lite på cirkusen.

I kväll blir det filmkväll med A-K :)

Ha en bra dag allihopa!


Jag och Trollet myser i solen... Bilden är tagen efter min joggingrunda vilket förklarar min fula look ;-)

RSS 2.0