Glad första advent

Innan jag bytte min glöggkväll mot fotboll hann jag göra färdigt min ljusstake :)


Vi blöder, okej?

Tampongjakt, Ica vid Slussen, lördag kväll kl 22.30. Det enda jag hittar är en hylla med bindor. Vad är det för skitaffär som inte har tamponger?

Killen i kassan är söt som knäck. Jag är sur. Det vaknar en liten djävul inom mig. Med bestämda steg kliver jag fram till kassan och säger, högt och tydligt: "Har ni inga tamponger här!?"

Reaktionen blir inte vad jag väntat mig. I stället för att rodna upp till hårfästet ler den skitsnygga expediten mot mig och svarar: "Jodå, här bakom i kassan".

Han undrar vilken sort jag vill ha. Chockad som jag är pekar jag på första bästa förpackning och frågar varför i all värld de har tamponger i kassan som om de vore vilka saffranspaket som helst.
"Ni tjejer brukar vilja stoppa ner dem i fickan så fort som möjligt, snabbt och diskert", säger han.

Då kan man ju fråga sig om "vi tjejer" inte tycker att det är mer pinsamt att fråga världens läckraste expedit efter det mest intima man kan köpa i en mataffär än att själva få plocka på oss våra tamponger, betala och försvinna under tystnad?

Personligen tycker jag varken det ena eller det andra är särskilt pinsamt. Annat var det för 10 år sedan. Varför ska allting vara så "hysch pysch" hela tiden? Mens. Det är någonting som hälften av Sveriges befolkning har men likt förbannat försöker vi att inte låtsas om det. Men saken är den att vi blöder, okej? Deal with it!

LÖRDAG!

Kvällen kommer bli superlyckad. Jag känner det på mig! Har bokat bord på Murasaki på Götgatan till 18.30. Därefter blir det karaoke, ryss-party och Fashing. Om allt går som det ska dvs (finns aldrig några garantier). Det enda jag är något sånär säker på är att det kommer bli en DYR kväll. Men det är jag värd :)

Varför ser jag alltid ut som en död fisk på kort?


Min sociala vecka

Fredag kväll. Helt slut. Min sociala vecka har gått enligt planerna så jag har egentligen all rätt i världen att vara trött. I tisdags hade jag besök efter jobbet, onsdag var jag i Tälje på Stand up och i går lyckades jag äntligen pallra mig i väg till träningen där jag inte varit på tre hela veckor :) Det var jättekul att träffa allt folk igen! 

..Och i morgon blir det party. Också det för första gången på tre veckor :) Det var verkligen jättelängesedan! Nu ska jag bara ta det lugnt. Käka popcorn, dricka glögg och se på Idol. Ska bli så skönt!

Jag avslutar med lite bilder från onsdagen. Måns Möller var skitkass! Tur att de andra två var bättre :)

Stand up

  
Anna                           Sallad på Milano          Måns Möller

I kväll...

Ska bli såååå kul!


Life sucks

Jag har levt i förnekelse. Big time! I dag har verkligheten öppnat sig framför mig som ett stort, svart hål och jag känner hur jag sugs längre och längre in utan att kunna göra någonting åt det. Det har varit en jobbig dag...

Till att börja med ringer en snubbe på ReAgera och talar om att min sjukgymnast som jag skulle träffa kl 8 i morse är sjuk. Klockan var då 7.20 och jag var halvvägs in till Huddinge. Eftersom jag inte såg någon vits med att gå hem åkte jag direkt till SÖS där jag spenderade 1,5 timme i väntan på att klockan skulle bli 9.45. Tack och lov för DN!

Läkaren var en pessimistisk sådan som bad mig skruva ner förväntningarna och skrämde upp mig med infektioner och dylikt. Jag beslutade mig för att operation inte var så lockande när han berättade att jag inte skulle kunna springa på FYRA HELA JÄVLA MÅNADER! I samma andetag praktiskt taget förbjöd han mig att spela fotboll igen! Det kan han ju FETGLÖMMA!

Trots att jag var beredd på allting så kändes det ändå som en stor käftsmäll i magen. Men jag antar att jag inte kommer undan. Läkaren avslutade nämligen med orden:
"Vore du min dotter skulle jag kedja fast dig vid operationsbordet!"

Livet känns bra tungt nu... Jag både längtar efter och fasar för januari. Det allra värsta är att inte kunna planera för framtiden. Söka jobb och sånt... Ser heller inte fram emot sex veckor på kryckor. Jag som höll på att gå under efter 10 dagars hoppande...

Fan fan fan!!! Nu ska jag lägga mig i sängen och gråta lite till...

Underbar helg!

Har haft en underbart skön helg här i lilla Ludvika. Konstaterade att jag inte har festat på tre veckor nu och jag saknar det inte. Inte ett dugg! Faktum är att veckan utökas med en dag när man inte partajar, nämligen söndag som annars brukar spenderas i sängen illamåendes. Eller tja, kanske inte fullt så illa men ni fattar...

I går hade vi film- och Robinsonkväll här hemma. Mamma hade lagat värsta middagen med förrätt, varmrätt och efterrätt. Supergott! Fick äntligen chansen att se "Dagboken" som jag har hört så mycket bra om. Och ja, den var ganska bra faktiskt. Dessvärre fick den mig lite kärlekstörstande så jag hade problem med att somna i gårkväll. Tur att jag hade Trollet att krama :)

Nu har vi precis ätit middag och jag ska ner på stan och fika med AK innan det bär av hem till Estocolmo och ännu en lång arbetsvecka. Denna vecka har jag dock lovat mig själv att försöka vara lite mer social. Efter "jobbet" ska jag:

Måndag: Tja, ingenting då...
Tisdag: Gå på gympaträningen
Onsdag: Standup i Södertälje
Torsdag: Gå på akroträningen! JAG SKA!
Fredag: Vila kanske...?
Lördag: Karaoke? Hoppas...

Solen skiner i Ludvika :)

Sitter här framför datorn hos mamma och pappa i Ludvika. Har precis vaknat och klockan är 10.42. Ute skiner solen för första gången på evigheter.

Egentligen är jag lite rädd för att sova såhär länge eftersom jag inte vill rubba min dygnsrytm. På måndag är det dags att gå upp med tuppen igen (dvs 05.00). 

På måndag ska jag förövrigt till: 
1. Sjukgymnasten Christel för rapportering. Har slarvat med min sjukgymnastik rejält de senaste veckorna så skäms faktiskt lite.  Dock har jag inte gjort det omedvetet. Man blir ju så jäkla stel av alla benövningar = inte alls bra!

2. Återbesök på SÖS för att diskutera knäoperation. Jag bävar...

På agandan i dag står en fika med B2. Annars har jag ingenting alls planerat och det känns så skönt. Blir en myskväll i soffan med familjen helt enkelt :)

Genushysterin är kvinnoförnedrande

Genushysterin har nått kulmen. Hoppas jag. Åtminstone har jag svårt att tro att det kan bli värre än så här. Var det inte nog illa i lågstadiet när idrottsläraren bestämt fastslog att minst två tjejer skulle befinna sig på fotbollsplanen samtidigt och dessutom generöst delade ut två poäng per "tjejmål"?

Kan tyckas. Illa nog om ni frågar mig, och den överdrivna rättvisan mellan könen (eller orättvisan) borde stannat kvar i skolbänken.

Det gjorde den dessvärre inte. Den smittade av sig på de människor vi demokratiskt har valt till att styra vårt avlånga land. Människor som i medierna tillkännager krav på minst åtta kvinnor i EU-Kommessionen (eller hur det nu var. Jag slängde min DN i soptunnan på Södra Station för ett par timmar sedan), annars tänker de avblåsa fotbollsmatchen. Precis som i skolan! Det ante mig...

Jag blir arg! Arg, arg, arg! Jag minns när Gudrun lämnade VP och startade FI. Jag blev arg då också! Varför måste vi kvinnor hela tiden betona att vi kräver vår rätt hela tiden? Det är detsamma som att erkänna oss underlägsna. Varför håller vi inte käften och låter livet ha sin gilla gång? Och kanske borde vi införa en "kvinnokonvention" i morgon på "barnkonventionens" 20-årsdag? Det vill vi ju ha, verkar det som.  

... Men det är inte vårt fel. Egentligen. Skulden vilar på idrottsläraren. Han som tryckte ner oss och fick oss att känna oss som det sämre könet.

När en kvinna sollras bort från exempelvis en viktig post i ett företag till förmån för en man måste vi våga lita på att det är för att mannen är mer kompetent. Inte för att han är just man. När duktiga kvinnor däremot får ta ett kliv tillbaka eftersom en man är mer lämpad för jobbet, ja det är då man ska börja ifrågasätta.

Rätt man på rätt post helt enkelt. Att merparten av beslutsfattarna är män kanske inte är något resultat av en manlig maktkonspiration utan helt enkelt ett konstaterande att män verkligen är smartare än kvinnor. Med vissa restriktioner såklart.

Är det bara jag som tycker det är fel när kvinnor tvingas fram, tvingar fram sig själva i rampljuset bara för att vi ska få ett jämnställt samhälle? Kvinnan är inte en egen ras som måste representeras utan alla är vi människor, och den mest lämpade människan borde tilldelas den där eftertraktade vd-posten. Inget snack om saken!

När jag läste antifeministen Per Ströms rader i Expressen blev jag först förbannad: "Får en kvinna ett toppjobb måste det ha funnits (bättre) män som först rensats bort."

Jag ville ta karl i kragen och dementera hans befängda konstaterande för innerst inne känner jag en lojalitet med mitt kön. Men vid närmare eftertanke vacklar jag... När EU-s utrikesminister nu har visat sig bli en kvinna är det kanske ett bevis för att Ström har rätt. Utnämningen kan mycket väl vara framtvingad av den senaste veckans könsdebatt i medierna.

Det är dags att vi stannar upp och frågar oss: vad är det vi vill uppnå med denna genushysteri? Jag tvivlar inte på att vi alla innerst inne eftersträvar bästa möjliga resultat till följd av de människor vi tilldelar topp-positionerna. Spelar det då någon roll om det är en kvinna eller tio män vid makten? Nej, det tycker jag inte! Genushysterin är förnedrande för oss kvinnor. När vi inte har kompetensen åberopar vi rättvisa likt femåringar fastän vi alla vet att livet inte är rättvist. Varför är det ingen mer än jag som kan inse detta?!

Varför kan vi inte få spela rättvist? Utan krav på kvinnors deltagande och samma poäng för samma prestation. Männen måste acceptera kvinnorna som jämnlikar och kvinnorna måste börja se sig som sådana. Annars tänker i varje fall jag lämna walk over.


Trollet gör skäl för namnet

I morgon är det fredag. I morgon kommer pappa och hämtar mig efter "jobbet". Därefter ska vi plocka upp lillebror i Uppsala och sedan bär det av till Ludvika. I morgon får jag träffa mamma, Erik och vovvarna.
I morgon!

Ska bli så underbart att komma "hem". Det enda som grumlar bägaren en aning är att AK inte är hemma. Det var länge sedan vi sågs nu men hon har lovat att komma hit och hälsa på snart, något som jag inte tänker låta henne glömma :)

På tal om vovvarna... Jag hittade gamla kort på Trollet i går som jag inte kunde sluta skratta åt. Det här var innan vi fattade att man är tvungen att klippa pudlar. Något som vi heller inte förstod var att man även måste plocka hår ur öronen med pincett om det inte ska bildas en djungel i hörselgången på dom små liven... Stackars Trollet. Hon var verkligen vanvårdad ett tag där i början hos oss...

Kolla in hunden liksom!!!Stackars älskling...


Hittade även det allra första kortet på mig och Trollet. Här var varken hon eller jag särskilt gamla.


Vi i dag. Låt oss säga att vi åldras med värdighet ;-) Snyggare med åren (eller vad det nu heter! haha!)
Lilla Wilma då? Nästa inlägg blir till dig, jag lovar! Eller nästa som jag skriver från denna dator där alla bilder ligger :)


Kaos

I dag var det kaos här i stan. Orsaken stavas Dimitrij Medvedev. Hela Stockholm lamslogs på grund av att en enda person fick ensamrätt på varenda liten väg och lämnade två miljoner människor åt sitt öde vid regniga hållplatser väntandes på bussar som aldrig kom.

Det tog mig 1,5 timme att ta mig hem i dag....

Dagens konstaterande: Man borde vara president!
Dagens wow: Hela idolgänget besökte Expressen i dag. Erik var (om möjligt) snyggare i verkligheten. Synd bara att han inte är typ tio år äldre!

Onödigaste påfundet ever!

Detta är min genväg från busshållsplatsen till redaktionen. Måste säga att designern lät den praktiska biten stå tillbaka till förmån för det visuella. Det är fullkomligt omöjligt att gå på dessa stenar utan i stället måste man gå på de små "stigarna" runt om.

Dock ser det väldigt kul ut när alla kommer från bussen och kollektivt ska sicksacka sig fram i "labyrinten" :)


Ska det vara så svårt?

Ska det vara så svårt att tömma soporna? Det var fullkomligt fullproppat när jag försökte mosa ner min påse i morse! Jag som bor på åttonde våningen! Det betyder att det måste ha varit en hel jävla hög med sopor i det sopnedkastet!


En 65-åring med sting

I dag firade vi födelsedag på Expressen. Födelsedagsbarnet, ja det var ingen mindre än tidningen själv som blev hela 65 år. Några planer på pension finns dock inte, vad jag förstod, och tur är väl det. Annars hade det blivit ännu tuffare på arbetsmarknaden för oss nykläckta journalister.

Det bjöds på räk- och skinksnittar, alkoholfri cider och mingel med gamla avdankade murvlar som med glimten i ögat och spelad besvikelse undrade var whiskeyn var gömd. Någon sådan fanns tyvärr inte att tillgå. Det är bara på Dalarnas tidningar som folk ser redaktionen som substitut för festlokal. Vill dock poängtera att jag inte tillhör den kategorin om nu någon skulle få för sig det.

Förövrig är jag oväntat pigg i dag, trots att jag inte sov särskilt mycket i natt. Snuvan for åt fanders, konstigt nog, så den är förhoppningsvis ett minne blott. Nu ska jag käka lite fil med mycket musli och se på "Biggest loser" :)
Ett gott försök

Jag avskyr när inlägg försvinner! Nu vet ni iaf att jag ansträngt mig och faktiskt försökt skriva någonting...

Hittade lite bilder från träningen för några veckor sedan. Eller hittade kanske inte var direkt rätt ord. Snodde från Eric, kort och gott :)

Kan ju inte direkt påstå att vi är effektiva. Själv hade jag oturen att hamna underst i böghögen ;-)Sjukling

Jag brukar vara ganska duktig på att förneka att jag är sjuk. Men nu när jag sitter här med två tjocka tröjor och en morgonrock på mig och ändå fryser, ja då tvingas jag tyvärr kapitulera. Hade sett fram emot Katinkas fest så enormt mycket att jag fram till för en dryg timme sedan hade kosan inställd på Södertälje i kväll, feber eller inte...

Till sist tvingades jag inse att man inte är upplagd för fest när huvudet är tungt som en stor stenbumling och när man snyter sig en gång i kvarten. 

Som mamma sa: Det går fler tåg. Jag får leva på minnet från förra helgen och hoppas att jag mår bättre på måndag så jag kan gå till "jobbet". Ja, min praktik är ju nästan ett jobb från och med nästa vecka då jag börjar få betalt :)


Nu ska jag bädda ner mig i sängen med lite naturgodis och läsa klart min bok. Blir nog en mysig hemmakväll ändå... Det gäller att tänka positivt då medierna nyligen konstaterat att pessimister har sämre tänder än optimister ;-) Mycket ska man höra innan öronen trillar av...


Thank God it´s friday!

Att denna vecka har gått så oerhört segt kan ha att göra med att jag inte känner mig riktigt kry. Huvudet tyngs av allt snor som byggt bo i mina näsborrar och i dag tycks jag ha drabbats av kroniska nysattacker. Tack och lov inte fullt så illa som den stackars flickan som figurerade i Aftonbladet på grund av att hon inte kunde sluta nysa.

I kväll ska jag ta det KOLUGNT. Äta tacos och titta på Idol. Och i morgon ska jag sova ända tills jag vaknar :) Därefter ska jag städa lägenheten. Roligare saker kan man ju ha för sig men det är väl till sådana saker man måste vika helgerna numera. Åtminstone tills jag blir arbetslös ;-)

Innan jag degar ner mig i soffan med min vetekudde och myspläd måste jag bara skriva ett par rader om den mediestorm i vilken Vellinge befunnit sig de senaste dagarna. Kommunen som nekar stackars små flyktingungdomar att husera på ett hotell som Malmö stad har hyrt åt dem. Jag blir så förbannad! Först Sverigedemokraternas alla skrämmande uttalanden och så detta! Vad är det för land vi lever i egentligen?! Dagens bästa är Maria Ferms debattartikel i Expressen. Hoppas alla Vellingebor läst den och fått sig en riktig tankeställare!

Trött och risig Frida

Ett stapplande steg i rätt riktning...

I dag var dagen då jag insåg att det är ohållbart i längden att gå och lägga sig 20.30 varje vardagkväll. Åtminstone om man har ambitionerna att samtidigt ha ett socialt liv, vilket jag som ung 23-årig kvinna i mina bästa år förväntas att ha. Vi säger det i alla fall...

Därför beslutade jag mig för att gå på Tims spelning i kväll, trots att halsont och kronisk trötthet. Det var tungt men väldigt trevligt och SOCIALT när jag väl kom dit :) Förstår inte hur jag ska orka upp i morgon bara. Duktig som jag var så drack jag bara vatten och lightcola som jag kommit fram till är riktigt gott (i måttlig mängd).

Nej, nu borde jag krypa ner i sängen för klockan är 23.25 (huah!) och jag ska upp om cirka sex timmar. Fast sex timmar är faktiskt ganska godkänt tycker jag...

Vad är grejen med de ensamma mammorna?

Ända sedan premiären av "Ensam mamma söker" har jag limmat fast arslet i soffan med Karlssons klister varje söndag kl 20 (egentligen redan kl 19 eftersom Top Model börjar då men det är en annan femma) och självklart satt jag på både klister och nålar när sista avsnittet visades för ett par timmar sedan.

Programmet har fått både ris och ros, allt från kritik för att utnyttja småbarn som dragplåster på bästa sändningtid till beröm för att vara ett trevligt och oskyldigt helylleprogram som lyfter mungiporna i både slott och koja.

Dock var det inget av detta jag egentligen tänkte skriva om...

Det som fascinerar mig mest är inte mamma Helenas dille på hockeyrumpor tillhörande snorvalpar som knappt klivit ur vaggan utan själva glorifieringen av de tre lyckliga kvinnorna som fått turen att spela huvudrollen i ett av Sveriges mest omdebatterade familjeprogram. Det gör mig riktigt illamående när tio killar droppar kärleksförklaringar till höger och vänster till en och samma person. Jag förstår inte hur så många människor kan falla för EN kvinna. Jag gör helt enkelt inte det.

För det är inget speciellt med dem. Verkligen inte! Visserligen är Madde charmig med sina "ståtrosor" och fnitterattacker. Ulrica har väldigt fina ögon och ser allmänt bra ut. Helena är enbart pinsam med sina klämtjäcka 20-åringar som av någon anledning dyrkar marken hon går på. Och vid närmare eftertanke är Madde nog egentligen väldigt dryg och Ulrica bor ju faktiskt i Ludvika (och vem i hela världen vill bo i den lilla hålan?!)

Som sagt, jag förstår inte.

Och det stannar inte vid de ensamma mammorna. De är inte på långa vägar först och de kommer inte heller vara sist. Fenomenet "enmansdyrkan" förekommer även i program som "Bonde söker fru", "The Bachelor" (stavning?) och senaste tillskottet på listan: "Mammas pojkar", som jag faktiskt inte sett en endaste liten minut på men inte tvivlar på kvalar in i kategorin..

Fortfarande. Jag FÖRSTÅR INTE! Vad är grejen? Bra tv är en mycket trolig anledning som skulle innebära att allt bara är bluff och båg, det vill säga om inte alla mammor, bönder och ungkarlar fått gå en kurs i hypons på Hogwarts. Eller så är det helt enkelt så att den pinsamma, töntiga, rödhåriga bonden Roger som fyller rutan på onsdagar är världens charmigaste karl. I don´t think so liksom...

Så mitt förslag är helt sonika: Lägg ner alla kassa, fejkade kärleksprogram!

...Någon som kan komma och lossa mig ur min klisterkletiga soffa???

Helena från "Ensam mamma söker"


Världens bästa helg!

Då var världens bästa helg över. Eller tja, den bästa helgen på länge iaf. Mamma och Ulla anlände i lördags och vi strosade runt lite i gamla stan innan vi åkte hem till mig och drack lite vin och snyggade till oss.

Därefter bar det av tillbaka till stan där vi åt supergod mat på mysiga Café Milano vid Kungsan. Avslutade kvällen gjorde vi på China teatern där vi bevittnade Rolf Lassgårds kvinnliga sida i musikalen Hairspray som var underbart bra :)

I dag har vi shoppat, shoppat och shoppat. För min del blev det dock bara ett par stövlar men det är inte så bara :) Kl 16 kom lillebror från Uppsala och vi gick och käkade på vår favoritrestaurang Bamboo City. Behöver jag säga att jag är så mätt att jag mår illa!? haha!

I morgon är det måndag och en ny "arbetsvecka" väntar. Ska bli skoj. Hoppas bara att jag inte blir sjuk... Har varit lite småfebrig i dag tyvärr :(

Jag och mamma på Café Milano


Supergod lax


Jag och gudmor Ulla på China teatern


Sorry!

Sorry sorry people! Urdålig uppdatering. Har bråttom. Tåget går om 20 min och jag måste rusa. Var hemma hos Eric igår men var trist och somnade redan kl 22. Det tar på krafterna att jobba.

I dag fick jag dock sovmorgon ända till kl 7! Haha!

Ska möta mamma och Ulla vid centralen snart. Ser fram emot en rolig helg.

Skriver mer i morgon kväll!

So far so good

Ingen feber såhär långt. Tack för det! Dock ömmade armen oerhört imorse när jag vaknade och osmart som jag är hade jag uppgivit att jag är vänsterhänt vilket innebar att jag fick sprutan höger arm. Det jag däremot inte lyckades ta med i beräkningen är att jag rör datamusen med höger hand.

Det kommer bli en smärtsam dag...

Slut på noja och ångest :)

De senaste dagarna har jag matats full med mindre munter information om svininfluensan och dess offer. Blir lätt lite too mutch när man lusläser fyra tidningar om dagen + tar del av minst två nyhetssändingar.

Resultatet har mycket riktigt blivit en nojig, orolig Frida som skriker i takt med resten av befolkningen efter det där jädra omdebatterade vaccinet.

På väg hem från Expressen ser jag en stor samling människor i huset bredvid mitt (där vårdscentralen är belägen). Nyfiken som jag är går jag in och upptäcket att jag har hamnat mitt i en vaccinkö! Varför inte? tänker jag...

Så nu har jag ett fint plåster på armen, lite extra kvicksilver i kroppen och ett stort leende på läpparna ;-) Men med min otur blir jag väl sjuk till helgen då jag får besök... Borde kanske ha väntat till nästa vecka?

Onsdag

Eftersom jag har siktet inställt på att bli redigerare så borde jag kanske klara av att skriva en mer kreativ rubrik än "onsdag" MEN eftersom jag även gått från att vara en LAT student som sover till 10 om dagarna till en heltidsarbetande praktikant med en timmes pendelavstånd så anser jag mig vara ursäktad.

Jag lever i alla fall (om nu någon betvivlade detta).

Min kropp har märkligt nog ställt om sig ganska snabbt till "the real life", även kallat "vuxenlivet". I dag vaknade jag t ex två minuter innan klockan ringde, det vill säga 05.28. Jag blir inte klok på mig själv.

Nu är klockan 18.37 och jag har varit hemma i ca 30 minuter. Ska strax riva fram dammsugaren och snygga till lite. Att jag orkar!

Förövrigt ser jag fram emot helgen då min mamma och gudmor Ulla kommer på besök. Då blir det shopping, restaurangbesök och "Hairspray" på Chinateatern. Kommer bli grymt kul!

Ulla och mamma sist de var här och hälsade på...

Dag ett avklarad

Har haft en toppendag! Verkligen! Expressenredaktionen påminner om ett gigantiskt hav där alla simmar runt i stim, det vill säga (för att citera Sara) "befinner sig i sina egna små bubblor". Trist, kan tyckas, men jag klagar inte. Jag hade nämligen turen att hamna med några av de trevligast fiskarna :)

Tidningens layout är jätterolig och väldigt kreativ vilket inte bara får mig att ta glädjeskutt utan också rygga baklänges i ren förskräckelse. Steget från "Mitt i", som förmodligen är en av Sveriges mest mallade tidningar, till kvällspressen har visat sig vara gigantiskt. Inte bara utseendemässigt utan även tankemässigt.

Well, jag får väl göra som jag brukar och anamma mitt vanliga pepptänk: Kan dom så kan jag! Helt bakom flötet är jag faktiskt inte när det gäller redigering...

Nervös

Dagen har varit seg och (tack och lov) ganska snabbt avklarad. När jag vaknade hade det redan börjat skymma ute.

Nu är det dags för sängen och förhoppningsvis kommer jag kunna somna. Första dagen på Expressen i morgon och nerverna spökar. Men det ska nog gå bra :)

Alla var där!

  

  

 


RSS 2.0