Hushelvete!

Alltså jag måste bara få spy lite galla över det jäkla huset jag bor i. Ni som inte vill drabbas av min negativa energi kan sluta läsa. NU.

Hade tillringat en härlig förmiddag i Huddinge centrum. Kommer hem. Går in genom porten. Vad upptäcker jag? Jo, det är alldeles kolsvart! Trevar mig fram i mörkret till hissen innan min smarta hjärna inser att hissen inte fungerar. Såklart. Går ut. Sätter mig med ett tiotal andra på bänkarna utanför (aha, det är därför det sitter så mycket folk där).

Tydligen är det en transformator som brunnit några hus längre bort och slagit ut elen i hela området. En vaktmästare kommer. Han säger att det kan dröja lääääääääänge. Ska vi sitta här hela dagen? undrar jag surt. Väldigt surt. I mina tankar sa jag hejdå till filmkväll och tacos.

Efter 20 min tänds lamporna i entrén. Tack Gud för det!

Jag älskar min lägenhet. Jag gillar överlag Flempan väldigt bra. Det är huset jag inte kan med. Ena dagen inget vatten, andra dagen ingen el. Dessutom borras det hela tiden pga utbyte av vattenledningar och skit.

Jaja, jag ska inte klaga... Jag har någonstans att bo och det är billigt. Och det är faktiskt inte så illa som jag får det att låta ;-)

Kommentarer
Postat av: J

Helt missriktad ilska ju, ditt hur äger. Transformatorn däremot...

2008-04-25 @ 19:26:27
URL: http://kreftans.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0