Återvändsgränd

Livet går sin gilla gång och jag är inte säker på att jag uppskattar det. Det känns som om jag promenerar in i återvändsgränder gång på gång på gång. Jag behöver någon eller något som ruskar om mig rejält. I positiv bemärkelse förstås.

Jag behöver:
1. En lägenhet! Gärna en med bra läge och gärna snarast möjligt.
2. En lottovinst så att jag kan finansiera min lägenhet. Alternativt ett fast jobb.
3 Träffa nya människor. Helst av det motsatta könet.
4. En resa eller en roligt händelse att se fram emot.

I dag är det söndag och dagen har spenderats i sängen med en bok bortsett från de två timmar jag ägnade åt att att titta på en lägenhet i Årsta som jag förmodligen ändå aldrig kommer ha råd att köpa.

Måndag i morgon. Ny vecka. Lönen har trillat in på kontot och jag ser fram emot att jobba utan någon som helst anledning. Kanske till och med orkar pallra mig i väg till Huddingehallen och avverka några längder i bassängen. Har inte simmat sedan knäskadan och det vore intressant att se om jag fortfarande vet hur man gör :)

Lite bilder från i fredags: Indisk mat på en öde restaurang med beskt vin följt av Tims spelning på Alcazar. Som vanligt: alla var där!  

  
Tack!

I dag vill jag bara säga TACK! Tack till alla som gör mitt liv underbart. Tack till alla som alltid finns där för mig när jag behöver det. Tack till alla som älskar mig och tack till allt och alla som på något sätt berikar mitt liv.

All denna tacksamhet är resultatet av en genomgång av bildarkivet här i bloggen. Ett bildarkiv som nästintill enbart utstrålar massa massa glädje, kärlek och vänskap. Nu är jag då inte så naiv att jag inte är medveten om att det bara är livets goda ögonblick som fastnar på bild, men det är dem man ska försöka fokusera på. Eller hur :)

I kväll blir det konsert på Alcazar och party med mina fina flickor! En kanonstart på helgen med andra ord :)


Mitt och Malins nya partytrickFångad i nostalgi

Ligger i sängen och tittar på min barndoms absoluta favoritprogram - Fångarna på fortet. Minns så väl alla fredagar då vi satt bänkade framför tv:n hela familjen med tacos, coca-cola och Gunde i rutan. Nu vill jag bara vara tio år igen, hemma i soffan hos mamma och pappa i Ludvika med en påse geleråttor i knät...

Avstånd

Förutom en trevlig stad är Stockholm bara ett enda jäkla stort avstånd. Efter att jag till slut bestämt mig för att kliva ur min lilla glasbubbla som jag befunnit mig i hela helgen så åkte jag och spenderade söndagseftermiddagen/kvällen i Åkeshov med ett gäng trevliga människor.

Som den ansvarstagande, arbetande människa jag är så bröt jag upp kl 21 för att hinna få lite sömn innan morgondagens jobb. En och en halv timme senare satte jag nyckeln i låset till min dörr (och då hade jag fått KUTA genom stresstunneln från tunnelbanan för att hinna med pendeln som går en gång i halvtimmen).

En och en halv timme alltså. Det skulle vara samma sak som att åka från Ludvika till ex Falun en söndagseftermiddag för att fika med en kompis = inte en chans i helvete!

Undra hur mycket tid storstadsmänniskor egentligen kastar bort i kollektivtrafiken? Och tänk vad mycket tid småstadsbor sparar genom att ta cykeln till jobbet på 10 minuter...

Det är egentligen ganska sjukt....

Grillning i ÅkeshovDu hatade höst

Jag har alltid alltid alltid avskytt hösten mer än någonting annat och jag kan ju inte påstå att år 2010 skulle utgöra något undantag även om jag har mycket att vara glad och tacksam över. Jag ser bara en oändligt lång tunnel med mörka, regniga kvällar och kyliga vindar framför mig. En tunnel som jag måste passera genom innan nästa sommar kan nalkas.

Jag har stängt in mig. I min lägenhet och i mitt huvud. Till helgen planerar jag att låsa dörren, köpa en stor påse naturgodis och umgås med mina böcker och ENDAST med mina böcker.

Har varit så bortkommen att jag inte ens kommit mig för att visa bilder från Keff-helgen hos Tim i lördags. Sjukt varmt, sjukt kul och sjukt mycket alkohol :)

  

  
  


Middag på Patricia

13 personer på Patricia fredag den 13:e. Men så vitt jag vet överlevde allihop. Tack för en mysig kväll!  

  

  

  

Nu ska jag slänga ihop lite saker i väskan och sedan bär det av till Tims landställe :)


Sommarens sista helg...

Sommarens sista helg. Ja, det är så det känns. Jag minns när jag i slutet av maj bläddrade i min kalender och insåg att jag var uppbokad varje helg. Fram till och med NU.

Planerar att avsluta mitt fullspäckade sommarschema med bravur innan årets höstkoma infinner sig. I kväll blir det middag på Patricia med ett gäng underbara människor. I morgon väntar Keff-helg på Tims landställe och då ska jag snöra på mig fotbollsskorna för första gången på snart ett år. Håll tummarna för att mitt korsband håller :)

Slutligen: grattis till min lilla lillebror som tog sitt körkort i onsdags! Tänk va stor du har blivit!

Erik bakom ratten.

Köpenhamn

Dagarna går. Det är redan onsdag och jag har fullt upp. Jobb framför allt men det har även hunnits med lite fika med Matilda (i går) och Mikaela (i dag). Två kära vänner som jag tyvärr träffar alltför sällan :(

En annan vän som jag numera också träffar ganska sällan är Anna-Karin. Kanske inte så konstig eftersom den lilla filuren har flyttat till Lund. Helgen som gick passade jag dock på att dra med henne till Danmarks hjärta, Köpenhamn, där vi roade oss med tivolibesök, shopping, sightseeing med antiklimax (Sjöjungfrun var i Shanghai) och massor med god mat och gott vin.Fredag:
En kväll på tivoli där vi hamnade på en jättebefolkad rockkonsert

  
  

Lördag:

  
  
  
Vi hade iaf tur med vädret :)

Hemma igen. Efter en natt på bussen mellan Malmö och Sthlm drog vardagen igång med en rivstart eftersom Andreas var sjuk så jag fick redigera tre tidningar ensam. Har dock gått över förväntan. Hittills åtminstone...

Tänkte bjuda på lite bilder från husvagnsveckan med föräldrarna och vovvarna på Österlen. Vi har verkligen haft helt fantastiskt tur med vädret! Sol och bikiniväder så gott som varje dag. Min födelsedag blev en riktig höjdare och tillbringades på Borrby strand följt av middag på en restaurang i Ystad, sällskapsspel, rosévin och traditionsenligt: "Vi hade i alla fall tur med vädret" som detta år var utbytt mot uppföljaren "Vi hade i alla fall tur med vädret - igen" :)


Min 24-årsdag spenderades på stranden. Underbart!

  
  
  

  


Update från Malmö

Hej på er! Efter en helt underbar vecka på Borrbystrands camping på Österlen med mina föräldrar sitter jag nu här på centralstationen i Malmö och väntar på AK och vår "födelsedagshelg" i Köpenhamn. Ute skiner solen vilket den har gjort hela veckan, och det känns extra bra eftersom jag vet att det har regnat en hel del i både Dalarna och Sthlm :) Skadeglädje är den enda sanna glädjen, visst? ;-)

Mitt beslut att ta en "datafri" vecka gick faktiskt förvånansvärt bra fram till denna stund (som ni kanske märker), men vad gör man 4,5 timme ensam i Malmö? Blev alldeles varm i kroppen när jag loggade i på facebook och läste allt 79 gratulationer som ramlat in i gästboken. Kan inte fatta att jag har så oerhört många underbara vänner. Tusen tack till er alla!

Nu ska jag surfa vidare... Vi hörs på måndag :)

Girls night out :)

Middag hos Tessan i Gröndal och sedan Berns där det var riktigt livat :) Tack flickor för en trevlig kväll!


Nu ska jag sova i exakt 1,5 timme innan det är dags att åka in till stan igen och kliva på bussen mot Jönköping. Vi hörs när jag kommer hem igen :)  

  


RSS 2.0