Hemma

Idag har jag faktiskt inte mycket alls att säga.. Sitter hemma på Knutsbo i Ludvika med Trollet i knät och blir slickad i armvecket. Väldigt nice. Hon har äntligen slutat vara sur på mig för att jag har varit borta så länge. Alltid när jag kommer hem så brukar hon sura en stund först innan hon kommer fram och vill bli kramad... haha... dom är roliga dom små djuren.

Nu jag har påsklov. Eller tja, jag har tagit mig påsklov. I en hel vecka ska jag inte göra någonting annat än ingenting. Tråkigt? kanske det... men då hinner jag lära mig att uppskatta skolan innan det är dags att återvända till storstadsstressen.

Barbro ringde tidigare idag och frågade om jag ville följa med till Sylt i augusti (för er som inte vet så är det en tysk "kändisö" med jättefina sandstränder). Vore inte helt fel med lite gratis "semester" innan skolan börjar :) Dessutom skulle jag få uppträda igen, vilket var ett bra tag sedan. I taket av ett stort tält med riktig cirkuslukt. I love it! Finns inget underbarare än gammalt svettigt cirkustält med inslag av popcornlukt och varmt gummi :)) Både hoppas och inte hoppas att jag jobbar då...

Nej nu ska jag gå och socialisera lite med min mor (som förövrigt har färgat håret så att hon ser ut som en tigerkaka. Observera: En snygg tigerkaka)
Ikväll blir det familjemys med chiliräkor. Pappa har köpt sockerfri x-cider till mig (eller vad det nu heter)

Och imorgon kommer Johan hem. Hela familjen fulltaglig :)

Kommentarer
Postat av: Anna

tack:) jaa de är jag! :D

2008-03-14 @ 18:53:40
URL: http://bellaforever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0