Gröna Lund

Lördag. Grönan. Bästa Södertäljegänget. Sommarkrysset. Strålande sol! Vilken oslagbar kombination!

Åkte nästan allt utom Insane för den verkade.. ja.. helt insane!


  
  
  

Semester del 3: Jönköping
Solnedgång över Vättern
Det finns hopp om mänskligheten <3


På en picknickfilt i Högdalen

Det är pest och pina att befinna sig i min lägenhet mellan kl 7 och kl 18 varje vardag. Det är tidpunkten för "byggnadsarbetarna in acton" precis utanför mitt lilla krypin med traktorer inom en armlängds avstånd från fönstret. Livet på åttonde våningen i Flempan sitter fortfarande i ryggmärgen och det är inte allför ovanligt att jag promenerar naken ut ur duschen med uppdragen rullgardin. Till skillnad från i Flempan där min stripp-publik var obefintlig finner jag mig nu iakttagen av en medelålders, orangeklädd man med vit hjälm. Och han stirrar verkligen. Kanske bara i min fantasi, men ser jag honom så borde han se mig. Hur som helst: jag ser honom och jag är naken. Det räcker. End of story.

Flyr skyltfönstret till Högdalen där jag picknickar med Anni på en filt i gräset utanför Bandängens djurpark. Det var länge sedan jag såg en tupp. De är faktiskt rätt fina.

Orkar inte åka till Smedis och träna akro så jag kör ett bloggmaraton i stället. Liggandes på min säng, längtandes efter vattenmelonen jag har i kylskåpet. Jag tror den vill bli uppäten nu. :)


Semester del 2: Dala Floda

Efter fem dagar i Västervik tog vi en liten nostalgitripp till Gustavsvik i Örebro, min barndoms absoluta favoritcamping vilket den fortfarande kvalar in som, dock inte längre tack vare äventyrsbadet utan numera är det gymmet och 50-metersbassängen som lockar träningstokiga lilla jag.

Efter ett tufft gympass följt av en kilometers simning lämnade jag familjen och husvagnen och tog tåget till nästa, betydligt mindre bekväma, campinganhalt i Dala Floda där Johans spyorangea 50-talstält väntade med sina blommiga gardiner. Turligt nog anlände jag när det värsta regnet dragit förbi och lördagen blev till och med riktigt fin med akro, stutsmattehoppning, eldshow och logdans. Ett riktigt lyckat läger med andra ord.  
    


Semester del 1: Västervik

Hög tid för en uppdatering, eller vad säger ni? Min extremt lilla men oerhört trogna läsarskara kan ju faktiskt vara värd några rader mitt i semestertider och så här lagom till att jag börjar klättra på väggarna och längta tillbaka till jobbet ;-) Jag vet, det är något seriöst fel på mig.

Har i alla fall haft en underbar vecka på Lysingsbadets camping i Västervik tillsammans med mina föräldrar, mina vovvar och vår fallfärdiga, men ack så älskade och uppskattade, husvagn. En gång husvagnsbarn, alltid husvagnsbarn :)

Veckan har varit fylld med sol, bad (jag badade åtminstone EN gång!), grillat, rosévin, kvällspromenader och sällskapsspel. Lyckades i vanlig ordning bränna mig både här och där och i onsdags morse kom jag knappt ur sängen på grund av stramande, illröd hud på baksidorna av både benen. Att jag aldrig lär mig...  
  

Ludvikafesten

Årets höjdpunkt är över och sommaren med den. Lite så känns det faktiskt. Mamma tittade på mig som om jag var tokig och påpekade att sommaren absolut inte kan vara slut när semstern inte har börjat. Lite rätt har hon även om det känns en aning vemodigt. Sommaren är faktiskt inte slut och vi har förhoppningsvis massor av soliga dagar kvar att se fram emot. Under tiden kan ni ju roa er med mina kassa bilder från årets Ludvikafest.  

  


RSS 2.0