Kvällens outfit:

Inhandlad på H&M:s barnavdelning. Jag är helt kär i kjolen :)


Halloween 2008. Man kan ju minst sagt säga att jag har bytt sida ;-)

Halloween!

Yes, jag vaknade upp som hälsan personifierad i morse så nu jäklar blir det party! I princip hela min bekantskapskrest här i Sthlm ska hem till Tim i kväll så det kommer att  bli galet roligt!

När det gäller utklädnad så kan Buttricks med sina ohumana priser slänga sig i väggen! H&M:s barnavdelning är det som gäller för min del ;-)

... Men först blir det en sväng in till stan för att hooka upp med B2 som helgen till ära befinner sig i Sthlm :)

Åh nej!

Försvinn du hemska huvudvärk! Du har ingenting i mitt huvud att göra! Framför allt inte i morgon då det är halloween och party för hela slanten och ABSOLUT inte på måndag då min praktik på världens bästa tidning inleds.

Dagens planer:
Träffa David kl 13 (vilket är om typ en halvtimme! oooops!)
Leta halloweenkostym

Dagens inställda planer:

Dessvärre måste jag nog räkna sammankomsten med Tobias och hans polers till denna kategori vilket är jättesynd. Har inte träffat Tobias sedan i somras och hade sett fram emot det. Well, mycket kan hända än. Jag ska försöka bli av med huvudvärken så får vi se sen...


Om jag var prinsessa så vore jag snyggOm jag var prinsessa, vore jag snygg då? Vore jag kronprinsessa skulle jag absolut vara jättevacker, det är jag övertygad om.

För vår Victoria, prinsessan med stort P, hon är inte snygg och jag förstår inte hur någon levande varelse kan låta bli att dela min åsikt. På bilden ser vi tydligt den spetsiga hakan, de små plirande kolnyanserade ögonen och en upptagen, stressad kvinna som skulle må bra av att prova Olays nya anitrynkkräm.

Ändå slukar vår tronföljare beröm från hela världen. I gårdagens Expressen beskrivs vår prinsessa som "en av Europas vackraste kvinnor", en utnämning som skulle göra mer rättvisa om den anspelade på Hanna Graaf eller Carolina Gynning. Till exempel. I brittiska medier får Victroia beröm för sina vackra armar och snygga ben. Jag undrar var de får allt i från?

Är det fjäsk? Är det respekt? Är det underkastelse? Är detta anledningen till att våra små älsklingar i kungahusen inte kan beskrivas annat än med alla superlativ som finns, ett faktum som gör att en ankunge, en helt vanlig kvinna, förvandlas till en vacker svan? Eller har hela Sveriges befolkning fått grus i ögonen?

Jag ska helt klart bli prinsessa i nästa liv...

Som sagt...

Med tidigare inlägg i åtanke, ta er en titt på vad som satt och lyste ilsket på min hals när jag vaknade. Nu är jag inte den som skriker högt och låser in mig i tre dagar på grund av en liten röd prick, verkligen inte. Ville bara bevisa att jag hade rätt. Jag har alltid rätt ;-)


It can´t be this good

Jag brottas med en riktig obehagskänsla som slagit rot någonstans inom mig. En känsla av att allting är på väg att gå käpprätt åt helvete! När spegeln visar ett vitt, lent ansikte utan en enda finne, ja då är det någonting som kommer att gå grymt fel och då menar jag inte att jag vaknar upp med en stor, röd prick mitt i pannan morgonen därpå. Nåja, inte bara.

Nej, mina vänner finnarna är vanligtvis representativa för de problem som snart kommer hopa sig framför mina ögon. Jag känner det på mig. Det brukar sällan slå fel...

Åtgärd nummer ett: Stanna hemma från skolan i morgon och i stället försöka föreställa mig att vårt exarbete kommer att mottas med stående ovationer på seminariet.

Åtgärd nummer två: Lägga ner min röda pepparspray i väskan

Tvåsamhetens baksida

Det händer ofta att jag funderar över det där med tvåsamhet, även känt under benämningen "förhållande" och "samboliv". Särskilt påtagliga blir dessa tankar när höstmörkret sluter sig om lilla Flempan och jag ligger här ensam i min stora, varma, tomma säng och längtar efter närhet som inte består av en stekhet vetekudde som jäst på tok för länge i micron.

Jag blundar och föreställer mig ett liv som ena halvan av ett par. Korten på bordet: jag har dessvärre levt mina 23 år som singlarnas singel. Det har varit 23 toppenår och jag har faktiskt sällan reflekterat över denna ensamhet, eller ens velat ha det på ett annat vis. Min närhetstörstan är sekundär jämfört med allting som jag inte är beredd att offra för att någon ska hålla om mig varje kväll när jag somnar.

För visst finns det baksidor. Väl? Jag inser att jag inte är rätt person att uttala mig, men jag tänker med fasa på alla helgmornar jag spenderar i sängen med min fiktiva pojkvän som omtänksamt nog gjort frukost bestående av pannkakor med tonvis av grädde som jag helt sonika, förblindad av kärlek, tuggar och sväljer samtidigt som jag drunkar i hans ögon. Detta i stället för att svettas på löpbandet på gymmet.

Jag tänker på alla motbjudande toalettbesök jag skulle få uppleva när jag smyger upp mitt i natten och upptäcker att jag placerat rumpan på en iskall, smal toalettkant eftersom Mr Right såklart aldrig lär sig att fälla ner locket. Eller alla smutsiga tröjor jag skulle plocka upp från golvet (jag vet, jag är städpedant). Möjligheten att göra vad jag vill när jag vill som abrupt rinner som sand mellan mina fingrar.

Så finns det saker som man inte vill dela med någon. Sin smutstvätt till exempel. Eller favoritnattlinnet som inte bara är fult utan också trasig, fläckigt och urblekt. Sin morgonandedräkt som man förintar med tandkrämen rinnandes som ett vitt skägg nedför hakan (jag gillar när det skummar vid tandborstningen).

Vetekudden, som nu har lämnat det kokheta stadiet, sprider sin värme i sängen.
Ja, den duger bra att krama på...

Är jag ensam om att se ut som jultomten när jag borstar tänderna?Rosa bandet räcker gott och väl

Hela oktober månad har snart passerat och varje dag på tågperrongen stirrandes på den där lilla fula rosa ögglan som pryder var mans jack-krage har jag påmint mig själv om att jag också måste skaffa en. I dag skedde det!

Egentligen är jag starkt emot jippon i Rosa bandet-anda, som jag anser bara vara (eller rättare sagt: har blivit) ett svepskäl för affärer att mjölka pengar ur folk, även om det är för den goda sakens skull. Låt gå för den ovan nämnda "fula rosa ögglan" men när man som konsument får dåligt samvete över att man inte köper den där lilla söta babyrosa tree-mobilen till förmån för bröstcancerns alla stackars offer i stället för den coola iphonen som man länge suktat efter, ja då har det gått för långt om ni frågar mig!

Rosa bandet-kampanjen är för guds skull inte fel, tvärtom. Det är bra att bröstcancerforskningen uppmärksammas och det är alldeles strålande att folk är villiga att vanpryda sina höstjackor med "den lilla fula rosa ögglan" som de kan stoltsera med för en tjuga. Jag kan köpa två, jag kan köpa tre, jag kan pryda hela jävla jackan med rosa band om det ska vara på det viset. Om det ändå bara ville stanna där...

Jag köper inte always ultras nya trosskydd eller Kellogs rosaskimrande flingpaket bara för att en liten del av priset går till bröstcancerforskning. Jag vägrar! I stället köpte jag i dag en reflex för att bidra till att föra forskningen framåt. För vem vet, om några år kan det vara min mamma, min mormor eller jag själv som drabbas. Kanske på grund av strålningen från den där lilla rosa tree-nallen som de lyckades lura på mig...


Vintertid

Jaha då har vi återigen fått vintertid. Till vilken nytta kan man fråga sig? Det enda det här meningslösa fifflandet med tiden bidrar till är förvirring, förseningar och (på hösten) mörkare eftermiddagar. Och vem behöver mörker en timme tidigare när höstdepressionerna redan står på kö för att avlösa varandra?

I år har jag dock kommit ihåg att ställa tillbaka min klocka. Efter tabben från förra hösten har jag svårt att tro att jag kommer missa denna lilla detalj ännu en gång.

För exakt ett år sedan satt jag nämligen på en nästintill folktom flygplats i Barcelona tillsammans med ett tiotal andra vilsna själar som, liksom jag, undrade varför planet hem till Sverige inte avgick enligt tidtabellen. Ingen information visade heller på försening eller andra olägligheter. Till saken hör också det att INGEN av flygplatsens klockor var tillbakavridna. Inte förrän jag tog mark på Arlanda och fick mamma i andra änden av luren förstod jag att vi hade fått vintertid.

Så kan det gå. Tur i oturen att klockan skulle vridas bak och inte fram ;-)

I dag har jag faktiskt (hör och häpna) inte spenderat hela dagen i sängen utan hunnit med en sväng till Liljeholmens nyöppnade köpcentrum vilket var... stort och ganska vanligt. Man kan ju tycka att Stockholm har tillräckligt med H&M vid det här laget. Dessvärre tycks det alltid finnas rum för fler kommersiella spektakel.

Nej, nu blir det en sväng till gymmet. Ska sluka Expressen på löpbandet och cykla tills knäna ömmar :)

Kolla vad långt hår jag har fått! Dags att ta till saxen snart tror jag...

Vad hände med min mysiga hemmakväll?

I dag har jag varit allmänt seg och inte känt för att göra ett dugg, vilket jag inte heller har gjort (bortsett från 1,5 timme på löpbandet med näsan i Journalisten).

Har legat nerbäddad i sängen och läst Dan Browns "Änglar och demoner" (jag vet, jag är lite efter resten av världen).

Jag beslöt med därmed för att inte gå utanför dörren annat än till affären för att inhandla kvällens mat, godis och film.

Nu har jag käkat, fått lite luft och engeri och känner inte alls för att vara hemma. Det vore jäkligt gott med ett glas iskallt vitt vin, eller hur?

Nej, nu jäklar ska jag stanna hemma! Jag ska!!!

Journalisten begraver sina presskontakter

Världens bästa tidning i mitt tycke är för tillfället branchtidningen Journalisten som dimper ner i mitt brevinkast varje månad, alltid med lika fängslande läsning.

I dag insåg jag dock det komiska i upplägget av sidorna som går under namnet "presskontakten". Någon mer än jag som associerar till begravningsannonser?


Fredag

Knät höll för ett löppass på gymmet. Tack för det!

Nu ska jag i väg och träffa den här tjejen inne i stan:


Önskelista

Önskelista inför julen 2009:
1. Ett fungerande knä!!!!
2. Se ovan!

Vi har blivit rädda för varandra

I dagen svininfluensafruktade samhälle vidtas försiktighetsåtgärder i både slott och koja. Ingenstans i vårt avlånga land går det att undkomma det mediala budskapet att den omdebatterade sjukdomen kommer att sätta klorna i dig om du inte passar dig riktigt noga.

Under hösten har jag exempelvis besökt tre institutioner/anläggningar där handslag ersatts med den ursäktande frasen: "ja, vi får ju inte hälsa på det sättet längre, men ni är hjärtligt välkomna ändå".

Mediernas skriverier har satt skräck även i mig och jag gnuggar frenetiskt händerna med handsprit, trycker på hissknappar med nycklarna (alternativt fingerknogen) och tar inte längre stöd mot räcket när jag går i trappor. Jag grimarserar åt den snoriga, harklande farbrorn mitt emot mig på tunnelbanan, drar upp halsduken över munnen och byter snabbt till sätet bredvid (eller ännu bättre, till nästa vagn).

Vad är det som händer? Jag som inte ens brukar bry mig om att skölja salladsbladen innan jag äter dem har förvandlats till en bakteriefobiker som lätt kunnat platsa i femmans dokumentärprogram "Outsiders". Och jag är långt ifrån ensam.

Svininfluensen har påverkat oss så oerhört negativt (det behövs ingen större intelligens för att konstatera detta) men inte nog med att vi blir sjuka, tack vare medierna och vårdinrättningarna måste vi dessutom gå runt och vara rädda för varandra och vår omgivning. Vi tar inte på saker i onödan. Vi tar inte på varandra i onödan. Är denna ständiga rädsla verkligen värd vårt sociala liv?

Jag tror dock inte att det skadar att tvätta händerna några extra gånger varje dag. Det går inte att bortse från det faktum att händerna är "smutsens paradis" som Aftonbladet så fint uttryckte sig i en artikel jag fick upp när jag googlade. För visst är det skrämmande att hela Sveriges befolkning (ca 9 miljoner 2006) får plats under din nagel - om de vore bakterier det vill säga. Ännu mer scary är det att hela Europas befolkning (730 miljoner 2006) representerar bakterierna som finns under min silverring! Det är nästan kräkvarning på den upplysningen.

Och som vanligt har jag svårt att avsluta djupa, filosofiska saker som jag skriver. Jag tycker vi stannar här :)
Ha en fin dag allihopa!


En kväll med favoriterna

Dessa små guldklimpar (läs: torkade minifikon) fick följa med hem från Hötorgshallen i dag och kvällen har jag tillbringat i sängen ätandes dem och tittandes på "En officier och gentleman" som inte alls är lika bra som jag minns den..

Well, smaklökarna blev i alla fall mer än nöjda ;-)


 

Min nya kärlek

Tyvärr har jag ingen bild på honom. Eller henne. Det är nämligen lite svårt att bestämma kön på en skål naturell yoghurt med musli, honung och banan. Hur som helst är det gott. Så in i helvete gott att jag ätit det till både frukost och lunch. Om jag inte insåg det osunda i att äta yoghurt tre gånger om dagen så skulle det bli en skvätt till middag också. Utan tvivel! Love <3

Dagen har bjudit på diverse aktiviteter. Inledde med ett löppass på gymmet (som vanligt) följt av ett besök hos sjukgymnasten Christel som mörbultade mitt stackars knä.

Eftermiddagen spenderades med Anni som jag inte träffat på evigheter. Vi bytte de senaste veckornas livserfarenheter med varandra på vårt stammisställe Waynes på Drottninggatan. Kalla oss tråkiga men den kaffekedjan har helt klart stans godast latte om ni frågar mig.

Nu är klockan snart sex. Middag var det ja...

Kärlek nummer två: Mina nya, underbara höststövlar som mitt knä ÄNTLIGEN tillåter mig att använda :)


Ineffektivitet får mig att må dåligt!

Så här ligger det till: I går lämnade jag och Fredrik in slutversionen av vårt examensarbete vilket innebär LEDIGT fram till fredag. De flesta skulle ta tillfället i akt och dega ner sig i soffan med en påse chips och inte göra ett skit utan några som helst samvetskval, alternativt göra en massa roliga saker med folk som är lika uttråkade som en själv.

Jag är definitivt en alternativtvå-människa. Till saken hör dock att alla jag känner antingen jobbar eller pluggar på dagarna = en rastlös Frida som näst intill klättrar på väggarna (eller springer sönder knän på gym). Jag har alltid haft oerhört svårt för att slappna av. Att göra ingenting skulle nog göra mig gott men saken är den att när jag gör ingenting mår jag så oerhört dåligt. Ineffektivitet är någonting som inte existerar i min agenda...

Så vad ska vi hitta på i dag då? Den enda oplanerade dagen av min lediga vecka. Som tur är har merparten av dagen faktiskt redan passerat eftersom jag lyckades sova till kl 10 och därefter spenderade 1,5 timme på gymmet. Kanske ska ta en sväng till skolan och titta på mina klasskamrateras exarbeten innan kvällens träning?

Ja, det ska jag! :)

Ut med det gamla..

Ut med det gamla och in med det nya.

Ny dag, nya möjligheter, ny bloggdesign...

... och allt vad det nu heter :)


Blåtira!

Åkte på stryk i går av min goda vän Tobias som uppenbarligen tycker det är väldigt underhållande att spöa folk med sin iphone! ;-) Haha, det är nästan så att jag raderar honom från min kompislista ;-)

  


Hemma igen!

Helgen i Örebro har varit toppen! Idol, shopping, fest och god mat i massor. Alltid lika roligt att umgås med Sofie :)

Vår lördagsmiddag var helt underbart god!Örebro nästa!

I går blev jag och Fredrik klara med vårt examensarbete. Lite oroväckande känns det allt eftersom en stor del av vår klass kommer sitta och jobba med sina arbeten hela helgen för att hinna färdigt... Har vi missat något? Har vi gjort det för lätt för oss? Jag tror inte det. Tror helt enkelt att vi har lyckats planera vår tid lite bättre än de flesta andra har :)

Nåja, det är hur som helst skönt med en ledig dag :)

Efter skolan i går åkte jag till Södertälje och träffade David. Vi konstaterade att vi inte setts på fyra hela månader! Det är faktiskt ganska illa... Tror dock att Katinka måste lära honom hur man tvättar. Han tvättade nämligen ETT ENDA PLAGG i en maskin! Snacka om slöseri med både tvättmedel och el... Karlar! ;-)

Kom hem sent efter akroträning och efterfika :) Tog mig en välbehövlig sovmorgon och därefter en sväng till gymmet. Nu packar jag väskan för en helg i Örebro hos Sofie. Ska bli hur kul som helst! Jag längtar!

För nästan exakt ett år sedan då jag hälsade på Sofie. Då i Barcelona. Underbar resa!Grr vad irriterande!

Vaknade kl 07.00 och lyckades (efter många om och men) ta mig ur sängen och iväg till gymmet (tro mig, jag hade gärna sovit en timme till!) När jag kommer dit är det STÄNGT på grund av akuta uppdateringar i systemet!!!!

Vad gör man då? Jo man går hem igen, bäddar upp sängen och sover de 20 minuter som återstår av den där timmen som man ville ligga kvar i värmen...

Eller inte! Med arga och frustrerade kliv begav jag mig hemåt och letade reda på en av mina tränings-DVD:er. Man tager vad man haver.

Men jag tror dagen blev rätt förstörd... Brukar bli så när det inte går som jag planerat...

Livet är.. bra

Dagarna rullar på och jag känner mig lite som en flodhäst i ett ekorhjul. Med den metaforen menar jag att jag inte riktigt hinner med... Var tar all tid vägen?

Dagarna spenderas i skolan. Kvällarna på träningen eller hemma framför tv:n. På helgerna skakar jag rumpa på någon av Stockholms alla nattklubbar, alternativt pimplar vin på en sunkig bar tillsammans med mina underbara vänner. Är det meningen att det ska vara så här?

För tillfället flyter allting på rätt skapligt (flyter flodhästar?) Väntar bara på den där motgången som alltid kommer när allting känns sådär... ja, bra.

I helgen ska jag dock bryta mitt helgmönster i alla fall i viss mån. Det blir en liten utflykt till Sofie i Örebro. Ska bli så himla kul!


Mycket vill ha mer

Lagerbäck avgår alltså som förbundskapten för landslaget. Favorit som efterträdare är självklart Svennis men samtidigt som medierna skriker ut svenskarnas önskan genom feta rubriker skakar experterna på huvudet och säger "inte en chans".

Anledningen till skepsisen är såklart pengar. 40 miljoner vill han ha, vår käre Svennis. Jag vet inte vad ni tycker men själv anser jag att framgångarna gjort honom till lite för mer än andra... Enligt honom själv allså. Hur många miljoner har han inte redan på kontot? Borde han inte för en gångs skull kunna bortse från den ekonomiska biten och ställa upp för sitt hemland?

... men det lär väl inte hända. Mycket vill ha mer!


Inflyttningsfest med djungeltema

Gårdagen var kanon, även om Sverige tyvärr fick stryk av danskarna :( Såg matchen på Norrport tillsammans med David, Linda, Julia och Tim och därefter tog vi tuben till Fruängen där Anna hade inflyttningsfest med djungeltema. Jättefin lägenhet och jättetrevligt folk. Hemmafester är alltid det bästa :)

Kom hem sent och somnade inte förän 05.30 så i dag är jag rätt seg men det var det lugnt värt!


Bäst utklädda var helt klart Emma och hennes kompis Elin som hade målat
sig med vattenfärg och hudlotion. Hur kommer man ens på tanken? haha!

  
1. Malin var där :)           
2. Tim och Suss         
3. Nils och Johan var skäggiga

  

1. Värdparet Anna och Tomas                   
2. Lovisa med... statister ;-)
3. Linda, David och jag


... och självklart slutar festen i sängen. Som vanligt :)


Vadå svensk?

Alltid finns det någon som vill frälsa världen. Särskilt en lördagkväll på nattbussen, och oftast genom att prata med mig oturligt nog...

Jag vill bara sova! Klockan är ju för fan snart fem!


Skål

I dag har det varit en bra dag. Har varit i Tälje och fikat med Anna. Nu avslutar vi med fotbollsmatch inne i stan och sedan inflyttningsfest med djungeltema i Fruängen... Och ja, jag är tråkigt! Har inte kommit på något att klä ut mig till så det får bli mitt leopardlinne så är jag ju lite utklädd iaf ;-) haha!

skål ;)


Aldrig lagom

Sverige = landet lagom. Är det någonting jag inte är så är det en måttlig person. Lagom finns inte i min värld, särskilt inte när det gäller mat. Antingen äter jag för mycket eller för lite. Nu har jag ätit på tok för mycket! Lax, ungsbakade rotfrukter, keso och avokadosås står mig upp i halsen. Att jag aldrig kan lära mig att äta lagom!

Men gott var det. haha :) Nu ska jag lägga mig i soffan och jäsa lite framför idol och när all mat sjunkit undan ska jag poppa mig en jätteskål med popcorn ;-) Gud va jag älskar fredagar!

Omkullkastade planer

Klockan 07.00 ringde alarmet på mobilen och jag ville inte alls vakna då jag bara sovit fem timmar, men eftersom jag skulle in till stan och träffa Anni så masade jag mig upp ur sängen och i väg till gymmet.

När jag kommer hem har jag fått ett sms av Anni som inte kan ses eftersom hon är sjuk. Stackarn!

Första reaktionen: Nu kunde jag ju sovit ett par timmar till.
Andra reaktionen: Men nu har jag ju en helt ledig dag att spendera precis som jag vill vilket inte innebär att sova bort den :)

Så vad ska vi hitta på i dag då? Tror det får bli en sväng in till stan dels för att bunkra upp ett lager med torkad frukt från Hötorget och dels för att leta efter en utstyrsel till i morgon då jag ska på Annas inflyttningsfest med djungeltema. Någon som har någon idé om vad man kan klä ut sig till?


Cirkusbesök och träningsframgångar

Det blev lite ändrade planer i dag. Till det bättre såklart :) Efter att ha storstädat hela min lilla lilla etta till tonerna från bla Abba och Brittan åkte jag till Täby galoppbana för att hälsa på min cirkuskompis David som jag inte sett på säkert 1½ år! Han gör lite inhopp för cirkus Wictoria denna vecka innan han åker vidare till Danmark.

Umgicks i ca en timme och sedan stannade jag kvar och kollade lite på showen. David är så grymt duktig och jag är faktiskt lite stolt över att känna honom :) Bättre trapetsartist får man leta efter...

Dagen avslutades med akroträning vid stadion. Vet ni vad? Jag lyckades bryta upp i handstående fyra gånger!!!!! Måste vara tack vare mina nya armmuskler som dykt upp efter otaliga timmar på gymmet ;-)

Efteråt blev det bastu och fika så klockan blev ganska mycket innan jag väl kom hem (00.20) Nu ska jag käka en macka och titta lite på tv innan det är dags för sängen :)

David på Wictoria förra säsongen då han jobbade där

En ledig dag :)

I dag är jag ledig. Bara för att jag och Fredrik är så duktiga :) Satt i skolan till 18.30 i går och kämpade med exarbetet och nu är vi redo för seminarium på måndag. Hoppas vi inte får alltför mycket negativ kritik för om inte så är vi nästan färdiga... Jag har så svårt att förstå att det här kan vara det sista jag gör i skolan för alltid! Dock tror jag inte att jag har pluggat färdigt riktigt än. Det blir nog någon mer strökurs om jag känner mig själv rätt. Det är så underbart kul att plugga! :)

Har exempelvis sökt stadsvetenskap och kriminologi till våren. Som reservplan i fall jag inte skulle få något jobb (vilket säkert kan bli svårt). Dessutom är det ganska svårt att planera något eftersom jag förmodligen kommer behöver lägga mig på operationsbordet igen i mitten av januari...

Knät ja... Det fungerar faktiskt som ett knä numera :) Lite småstelt och lite sladdrigt men ändå ganska hyfsat. Märker att jag kan böja mer ju mer jag stretchar, även om det gör lite småont. Jag har aldrig riktigt trott på det där med att sluta tänja när det gör ont. Och det gäller alla muskler :)

I dag har jag hunnit med sovmorgon och ett besök på gymmet (stavas det förresten med ett eller två "m"?) Nu ska jag tömma kaffekoppen och sätta i gång med städningen. I kväll blir det akro som vanligt...

Ha en fin dag allihopa :)


Puh

Klockan är 17.11 och jag har suttit i skolan sedan 9.45. Det börjar arta sig... Nu ska vi bara komprimera ljudet och sedan slänga in allting i inlämningslådan. Heja oss!

Ren och skär LYCKA!

I dag kunde jag böja benet så pass mycket att hälen snuddade vid låret/rumpan. Det är ren och skär lycka! :) Alla framsteg är välkomna men det här var verkligen SÅ efterlängtat...

Dock får jag pressa ner det en hel del så helt smärtfritt går det inte.. Men va fan ;-)

En intensiv måndag

I dag har det varit full rulle hela dagen. Upptäckte precis att klockan snart är 21.00 (!) vilket innebär att jag har suttit framför datorn och pluggat sedan jag kom hem kl 17.

Anlände till Sthlm 11.30. Efter en fikastund med kaffe och DN på Waynes vid centralen (dom har godast kaffet i hela stan enlig mig) åkte jag till Odenplan där jag och Fredrik gjorde en intervju med en tjej som hette Frida. Det gick ganska bra även om ljudet dränktes i vind och barnskrik.

Åkte hem till Fredrik en sväng. Fick träffa hans underbara lilla son :) Hur söt som helst! Dom ska vara glada att jag inte snodde med honom när jag gick ;-)

Veckan fortsätter i samma tempo med skola hela dagen lång i morgon. Första deadline på torsdag... Får se om jag hinner åka och träna lite gympa också...

Bild från lördagens förfest. En helt underbart rolig kväll!Mysig söndag

Dagen har varit underbart mysig. Tog en ordentlig sovmorgon och sedan flöt allt på ganska fort. Åt en supergod lunch och därefter gick vi på bio, jag, mamma och pappa. Flickan som lekte med elden var helt klart bättre än Män som hatar kvinnor men mamma höll på att somna ;-) Inte så lätt att hänga med i handlingen om man inte läst böckerna kanske..

I morgon blir det bussen hem till Sthlm där vår sista intervju till exarbetet väntar. Första inlämningen på torsdag. den ska vi nog se till att ro i hamn :)

Hittade en rolig bild. Jag hjälper till att bygga vårt hus för 22 år sedan...

Mammorna inte längre ensamma

På Mc Donalds i Ludvika avnjöt Ulrica och Madeleine från "Ensam mamma söker" var sin nattburgare. I sällskapet fanns även två män, men det var ingen av de männen som syns i programmet.


Ludvika <3

Jag älskar verkligen att komma "hem"! Här är så lugnt och skönt och så långt bort från vardagen och alla förpliktelser. I går blev det myskväll med mamma, pappa, vovvar, god mat, vin, idol och film. Optimal kväll med andra ord :)

Lördagskvällen kommer förhoppningsvis inte heller bli så illa. Vet inte riktigt exakt vad som sker ännu men party lär det väl bli med bla Sofie :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sno bilen ner till stan och möta upp AK för lite (fönster)shopping och fika på underbara Engel.

Ha en fin dag allihop så hörs vi senare...

Wohoo!

Den 31 december 2008 hade du:
254 kronor
samlade i din tjänstepension från jobbet!

Yes, jag är rik! ;-)

Nu ska jag snart åka in till stan och sätta mig på tåget mot Ludvika :)

Kvällsunderhållning i goda vänners lag

I dag lyckades jag med konststycket att bryta mig ur min pluggdvala och torsdagen blev en väldigt bra sådan. Det faktum att jag var tvungen att gå upp tidigt (kl 6) för att ta mig till sjukgymnasten och de timmarna jag tillbringade i väntrummet på barnmorskemottagningen för att få ett nytt p-pillerrecept hade såklart kunnat raderas, men för övrigt har det varit en toppendag.

Jag och Fredrik fick äntligen fason på våra ljudfiler till exarbetet även om nästan hela dagen gick åt. Framåt kvällningen mötte jag upp Anni och hennes Jonatan och vi avnjöt varsin underbar hälsotallrik på Cozy vid medis. Därefter drog vi till Gamla stan och Stampen där Tims band bjöd på underhållning. Dom är så jäkla bra!

I morgon blir det hemfärd. Till Ludvika alltså... Även Sofie ska hem i helgen så det kan nog bli toppenkul!


Anni och Jonatan. Sötnosar :)


Cozy på Söder har världens godaste hälsotallrikar


Tim and his band in acton på Stampen


En uppstoppad älg med ett skelett i hornet


RSS 2.0