I min ensamhet...

Ibland när jag är ensam så känner jag mig verkligen ensam. Det är sällan det händer, men det händer. Ikväll är en sådan kväll.

Mobilen ligger framför mig på soffbordet. Önskar jag kunde ta upp den och skicka ett "jag saknar dig-sms" till någon och få ett "jag saknar dig också-sms" tillbaka. Vet bara inte riktigt vem jag ska skriv till... Mamma kanske ;-)

Nej, nu låter jag deppig. Det är inte meningen för jag är nog ganska glad. Egentligen. Imorgon ska jag spela fotboll. Det blir jag alltid på bra humör av. Dessutom kommer lillebror så det blir nog en väldigt rolig dag/kväll tror jag :)


Jag saknar er! (synd att inte hundar kan sms:a)

Äntligen fredag!

Fredag är helt klart veckans bästa dag. Hela helgen ligger för fötterna med förväntningar, nöjen och avkoppling. Denna fredag står simning på schemat. Därefter lite plugg och shopping. Vill ha tag på något snyggt att ha på mig i helgen :)
Huddinge är för övrigt en liten guldgruva när det kommer till shopping, liksom övriga förorter till Stockholm. Där finns alla kläder som finns inne i stan MEN det är inte på långa vägar lika utplockat i affärerna.

Ikväll väntar myskväll med mig själv vilket är en av mina favoritsysselsättningar :) Gillar att vara ensam ibland... Tacosmiddag, let´s dance och självklart nyinköpta "Sex and the city - the movie".

Borde väl egentligen städa också men jag orkar inte. Mina undanflykter:
1. Dammsugaren är trasig (ett VÄLDIGT bra skäl till att slippa)
2. Lillebror kommer i morgon och stökar till så det är mycket bättre att städa nästa vecka ;-)

Förövrigt har jag blivit inspirerad av Annis helrenovering i hårväg så nu ska jag beställa en tid och fixa till min egen risbuske. Ska klippa lite + bli blondare. Är rätt trött på den röda tonen som funnits där sedan jag fick den oerhört dumma idéen att färga håret mörkt.


Halloween 2005 med mitt älskade, ännu oförstörda hår.

Tidig men rolig kväll


Tim

Kvällen har varit väldigt trevlig. Dock blev jag trött och åkte hem ganska tidigt (vilket iofs många andra också gjorde så jag var inte ensam om att vara tråkig)

Började med lite mat och vin på en kina-restaurang vid Medis. Åt min älsklingsrätt: bläckfisk i sojabönssås. Dock måste jag säga att china town i Ludvika gör den snäppet bättre och dessutom en tredjedel billigare! Men gott var det :)

Sedan bar det av till Fryshuset där vi lyssnade på Tim och hans band. Där träffade vi även på en tjej från Ludvika som gått estet med Anni. Kom igen liksom, hur stor är sannorlikheten??? Det var ju inte direkt jättemycke folk där heller...

  
Fina Anni                           Vi :)                                     Tim och co.

Bättre bilder (till föregående inlägg)




Mina underbara örhängen som jag glömt att jag hade :)


It´s all about the ears :)

Finns inget som livar upp vardagen så mycket som små spontana fester :) Fest på en torsdag innebär dessutom att man kan prova saker som man vanligen inte skulle göra om man gick ut en helg eftersom det då är (enligt min mening) bortkastat att experimentera med sitt utseende. Fredag-lördag-fester innebär helt enkelt säkra kort.

Idag:
Jag har uppsatt, lockat hår. Jag brukar normalt ALDRIG gå ut med annat än utsläppt hår. Jag har ett par örhängen som jag aldrig tidigare haft eftersom de inte passar till en helgoutfit som normalt innebär svart och silver (de är även anledningen till att jag har håret uppsatt).

Klädseln får bli enkel. Svart linne och jeanskjol tror jag. Vill ju inte piffa upp mig för mycket ;-)

Trevlig kväll allihopa :)


Klump i magen

24 november 2003
"Jag fryser... jag fryser...mina händer är alldeles blåa och iskalla.. Det pyser ut varm luft från datorn så jag lägger händerna mot tangentbordet och värmer dem...

Jag är matt och orkeslös! Kan inte koncentrara mig på någonting längre. Jag kommer mer och mer "efter" i skolan för jag orkar inte bry mig. Mitt huvud känns tungt och fyllt med bommull. Jag kan knappt umgås med folk längre.

Jag känner hur jag svälter mig själv men jag kan inte göra någonting åt det! Det är jobbigt och jag är rädd. Jag vill äta men jag kan inte. Ju fler dagar som går tar jag allt mer avstånd från maten. Jag äter mindre och mindre. Vill knappt äta yoghurt längre... Ju längre jag är utan socker å sötsaker destå svårare blir det när jag måste börja äta sådant igen. Ju sämre kommer jag att må när jag måste sluta med de här sjuka ideerna! Det kommer att bli svårare och svårare ju mer jag tränar för jag vet att jag inte kan fortsätta träna såhär mycket hela livet ut.

Jag är inte rädd för döden, inte rädd för ormar, knappt rädd för höjder längre! Men en enda sak är jag rädd för. Att gå upp i vikt! Jag är också rädd att jag ska få riktiga ätstörningar och tyna bort...rädd att inte kunna kontrollera någonting längre....
Jag är så jävla rädd!!! snälla någon, hjälp mig! jag vet inte vad jag ska göra längre!!"




15 april 2003

"Varför ska d vara så grymt svårt? D är ju bara å öppna munnen, gapa å svälja... D är inte särskilt svårt när jag tänker efter... Efteråt klumpar d ihop sig i magen och ligger där och sväller som en stor bulldeg! Då måste d bort! Allting! Det är därför jag har träningsvärk. En enda jävla ont cirkel!

äter - dåligt samvete - tränar -träningsvärk - gör för ont för att kunna träna - äter inget - hungrig - kan inte leva mä hunger - äter....

Valet mellan ett stort, tomt gapande hål eller en svällande degklump är inte lätt..."

----------

Bland dokumenten från min gamla dator som Erik och Malin lyckades rädda åt mig hittade jag min dagbok från gymnasiet (2003). Det är bara sex år tillbaka i tiden men ändå känns det som om det var en hel evighet sedan jag skrev detta. Jag får en stor klump i magen när jag läser. Lika stor klump som jag förmodligen hade i skrivandets stund, dock av helt andra orsaker. Har jag verkligen skrivit det här? Har jag verkligen mått såhär dåligt?


Film film film :)

Titta vad som damp ner i mitt brevinkast idag:



Okej, jag är medveten om att jag tidigare skrivit en väldigt kritisk recension om den ena av dessa filmer, men faktum är att James Marsdens snygga nylle gör det värt att betala en 50-lapp för den.

Faktiskt så kostade båda dessa filmer endast 50 spänn/st på gameshop.se :) Jag älskar att fynda!

Ikväll blir det hemmakväll med plugg och tv-tittande. Skola imorgon igen. Sista föreläsningen innan långledigheten hela nästa vecka. Eller tja, ledigt och ledigt jag måste ju iofs åstadkomma en utrikesanalys på fem A4 men det ska väl inte vara så svårt tycker jag...

Imorgon kväll tänkte jag försöka ta mig iväg på Tim´s spelning tillsammans med Anni. Kanske blir ett par glas vin också om jag är på humör :)

Måste även försöka planera in en tripp hem till Ludvika snart och hälsa på familjen, AK och Ida. Väldigt snart...

Det här händer inte mig! :)

... Men tydligen så gör det det... Fick ett telefonsamtal idag av min kära mor (som alla andra dagar). Jag har fått ett stipendium på 10 000 kr (!!!!) Fatta! 10 000 sköna kronor rätt ner i fickan! Var runt 1000 sökande och 98 som fick pengar. Tur att jag ska bli just journalist. Formulera mig kan jag åtminstone :)

Har inte varit såhär glad sedan jag fick Kobban-priset (också det på 10 000 kr) för kommunens bästa "idrottsman". Det borde inte kunna hända igen liksom... Hur tur får man ha?!

Förövrigt har det varit en bra dag. Föreläsning, plugg, träning. Låter rätt trist men allt har liksom flutit på... Dessutom har jag svävat på små rosa moln och avslutade denna dag med sushi för att fira mitt tillskott i plånboken :)

... och firandet fortsätter i helgen då lillebror kommer på besök :) Ska bli skoj! :)



Give me my money ;-)


Bio och lyckad shopping

Eftermiddagen har varit väldigt trevlig. Jag har:

1. Blivit kär i denna lilla pärla:



Ni förstår vi har en historia, jag och detta bedårande tygstycke. Första gången vi sågs var fredagen 9 januari 2009. Det var kärlek vid första ögonkastet,  iaf från min sida. Dock kände jag att mina känslor inte var 100% besvarade eftersom prislappen visade ett belopp som inte riktigt rymdes i min studentplånbok.

Men idag... Vi sågs igen. Längst in mot väggen hängde du. Alldeles ensam bland svarta och rosa koftor. Det var du! Och denna gång fick du följa med mig hem. Det måste vara ödet... Tack till Gud som uppfann rean ;-)

2. Äntligen hittat RÄTT parfym efter ett otal besök på Åhléns parfymavdelning (närmare bestämt fyra seriösa som varade i minst 30 min vardera).


212 Sexy (Carolina Herrera)

3. Varit på bio med underbara Anni. Kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tyckte om Lukas Moodyssons senaste skapelse (Mammut). Kanske kommer en recension lite senare... om jag orkar det vill säga. För tillfället är jag så här trött:



.... och ska gå och lägga mig nu. Godnatt alla glada :)

Ny vecka

Då var det måndag igen då. Suck. Helgen har varit till belåtenhet. Satt hemma och svor framför tv:n i fredags när Mora spöade Leksand :( I lördags blev det fotboll och poker på kvällen. Vann faktiskt 100 kr. Det ni ;-)

Igår, söndag, var jag lite halvseg (inte konstigt iom att jag kom hem halv 5 på morgonen) så jag sov till 13.30 vilken är väldigt länge för att vara mig. Det som återstod av dagen gick åt till att "plugga" (läs: halvsova framför tv:n med en bok).

Veckans planer ser för närvarande ut så här:
Måndag: Föreläsning 10-13, Fika och bio (Mammut) med Anni
Tisdag: Föreläsning 10-13, träning 20-22
Onsdag: Seminarium 9-13
Torsdag: Seminarium 9-13, spelning Fryshuset (ev party)
Fredag: LEDIG!

Till helgen hoppas jag på besök från lillebror. Vore himla roligt :)



Jag och Johan på hans 20-årsdag


Hur är det med grammatiken Kitty?

Tidigare idag loggade jag in på Aftonbladet.se och minns att jag reagerade på den lilla puffen för Kittys krönika. "Kungens barn är lite äckliga som oss andra" stod det.

Var in och kikade senare på kvällen och nu har tydligen någon av Aftonbladets redaktörer varit i farten och gett Kitty en lektion i svensk grammatik:



Kan inte låta bli att sura lite.... Är det några månader i "big brother-huset" som krävs för att man ska få jobb på Aftonbladet? Hade någon informerat mig om det lite tidigre så hade jag inte lagt ner tre år på en journalistutbildning... Väljer man den förstnämnda vägen behöver man tydligen inte ens bry sig om att lära sig att skriva korrekt.

Det här bjuder jag på ;-)

För några månader sedan kraschade min dator, det har jag säkert skrivit, och dum som jag var så hade jag ingen backup. Mängder av bilder var helt plötsliga bara borta :(

... MEN, eftersom Erik är så bra på datorer så har han lyckats fixa tillbaka litegrann åt mig. Skivan som han brände innhöll dock väldigt mycket underlig - närmare bestämt massa konstiga bilder som lagrats i datorn på något sätt. Bland de bilderna fanns exempelvis massa hemska kort som jag raderat eftersom jag aldrig mer ville se dem!

Ödet ville dock annorlunda... Men eftersom ett gott skratt förlänger livet så tänker jag faktiskt dela med mig. Håll till godo! (Den absolut fulaste bilden ligger längst ner)


Låt oss börja med en bild på mitt älskade lilla Troll. Här är hon dock allt annat än snygg. haha!


Detta måste vara den gräsligaste bilden på mig och Anni ever! (Sorry bejb)


Okej fulare har ni kankse sett. Min arm ser dock ut som en apas...


HIttade även denna. Förlåt pappa och Erik, jag var liksom bara tvungen ;-)


Den här tar väl ändå priset. Kan någon tala om för mig vad det är för idiot som ställer sig och tar kort på sig själv i tunnelbanan på väg hem från krogen? Speciellt när man ser ut SÅHÄR!!!!!???

Beslutsångest...

Som vanligt står jag i valet och kvalet när det gäller sysselsättning i kväll/helgen. Vore skoj att gå ut men jag ska vara ärlig så känner jag mig inte speciellt taggad. Är sjukt stressad över skolan + att jag känner mig aningen seg. Tog emot att säga nej till Anni igår när hon ville hitta på något idag men man ska väl gå efter magkänslan, right?
Min magkänsla säger mig att jag borde stanna hemma och titta på Leksand-Mora på tv4-sport. Att jag ens överväger att gå ut någonstans ikväll när det är daladerby?

Duktig Frida :)

Idag har jag varit himla duktig när det gäller mat. Visst, jag kanske inte får nobelpriset i avancerad matlagning men hey, vi pratar faktiskt ur näringssynpunkt här :)



Hälsotallrik innehållande:
* fullkorns-bulgur
* linser
* hemmagjord (något rinnande) hummus
* isbergssalld
* rödlök
* tomat
* rivna morötter
* ägg

Blev dessutom vääääldigt mycket mat. Nu kanske jag står mig till träningen ikväll ;-)

Äh, några miljoner hit och dit...

Skolan är tuff nu för tiden. Men å andra sidan, jag har aldrig tidigare läst en C-kurs. Journalistik C inleddes igår och jag är redan på bristningsgränsen. Jobbigt värre. Nästan så att jag överväger att stanna hemma och plugga ikväll och skippa träningen men det tänker jag nog inte göra. Har ju sett fram emot terminsstarten sedan avslutningen i december :)

Sitter och läser Jan Mosanders bok "Pengarna som försvann - missbruk av det svenska biståndet". Den är att rekommendera även om det råkar vara en kursbok. Helt otroligt sjukt hur Sida och co. håller på och jonglerar med biståndspengar. Med svenska folkets pengar! Några miljoner hit och några miljoner dit. Att helt ofattbara belopp sedan inte redovisas eller används till det de ska är ju helt enkelt skandal! Jag är jätteupprörd faktiskt...

Bio igår med Anni. Benjamin Buttons otroliga liv. SE! Nästan tre timmar lång och jag kollade inte på klockan en endaste liten gång! Det är nog värt en Oscar faktiskt :)
Fick även ett rabattkort som innebär att jag kan gå på bio fyra gånger i tre månader framåt för HALVA PRISET!
Någon som vill gå på bio? ;-)

New black pants :)

Idag muntrar jag upp mig med mina nya svarta jeans. 225 spänn på JC (ord pris 999 kr). Fynd med andra ord ;-)

Idag ska jag och Anni på bio. Benjamin Buttons otroliga liv. Ser fram emot det eftersom jag hört mycket bra om den filmen...

 
fram...                                ... och bak

Tankar och lögner (..och tankar på lögner)

Massor med tankar snurrar i mitt huvud idag och jag vet att när jag går och lägger mig om en stund så kommer jag inte kunna somna utan istället ligga och vrida och vända på mig i flera timmar. Ibland när det händer så försöker jag tömma hjärnan. Försöker tänka på att inte tänka på någonting. Då blir det svart. Kolsvart! Det fungerar ett litet tag. Sedan är det igång igen. Tankar, funderingar, ångest som maler och maler utan stopp tills jag utmattad, någon gång på morgonkvisten, faller i sömn...

Den utlösande faktorn denna gång är filmen "Himlens Hjärta". Ett otrohetsdrama som de senaste timmarna hållit mig fängslad framför dataskärmen. Tänk om du fick veta att din bästa vän varit otrogen med din man. Vad skulle du göra då? Jag skulle nog bli sur tror jag. Inte ledsen, inte besviken utan bara sur. Kanske till och med förbannad. Jag kan vara en riktig bitch om jag vill.. Try me ;-)

Av någon anledning så blir jag att tänka på saker jag skulle må bäst av att bara glömma. Sluta älta scenario efter scenario och analysera ord, meningar, gester... Sluta försöka snubbla över någonting som kanske skulle avslöja en lögn eller två. Faktum är: jag bryr mig inte! Jag vill bara veta... Att inte veta tar kol på mig! Jag måste få höra sanningen för att kunna gå vidare och glömma allt. Jag har aldrig ljugit för dig. Aldrig! Jag tycker du är skyldig mig sanningen så mycket som jag har fått utstå på grund av dig!

Ibland blir jag arg. De gånger då jag tänker på alla potentiella lögner du serverat mig och som jag bara gapat och svalt. Jag vill tro på dig och därför gör jag det också. Kanske är jag blind? Kanske har du hela världen emot dig..

Andra gånger tänker jag på saker jag har gjort och sagt. Saker som sårat dig. Saker som varit rent av elakt. Som den där gången då jag sa att jag hatade dig - på din födelsedag! Det får mig fortfarande att gråta när jag tänker på det. Jag får så dåligt samvete att allt dumt du gjort inte längre existerar. Då vill jag bara lyfta luren, ringa och säga förlåt för tusende gången. Jag tänker på gånger då du varit ledsen, gånger då jag har gjort dig ledsen. Gånger då jag tröstat och allting bara verkat så oerhört rent och ärligt mellan oss.

Dessa gånger är min svaghet. Jag vill inte vara svag för då kanske jag blir lurad... Jag försöker att vara stark och bara tänka på dina dåliga sidor. De är många. Väldigt många. Teoretiskt sätt så borde de överskugga dina bra sidor men... jag lämnar resten osagt...

För tre år sedan svor jag att aldrig mer skriva någonting personligt i min blogg. Well... jag antar att det var den största lögnen av alla ;-)

En fredagkväll på Kvarnen...

... kan se ut så här:

  
  

Killen på bild nummer två har mina döda undulater på sin t-shirt! Roligt sammanträffande. Det är verkligen Piff och Puff upp i dagen :)

Killen på bild nummer tre har en flickvän som han vägrar säga namnet på. Hon kallas för Trudy. Han blir jättechockad när jag trots allt lyckas komma på att hon heter Gertrud. Kom igen liksom! Det kunde väl vem som helst listat ut ;-)
____________________________________

Idag är jag sjuk så det blir ingen fest för mig :( Synd... Får vara hemma och mysa med mig själv istället och beundra Magnus Carlsson i "Körslaget"...

En bra sak...

Idag har det hänt något bra. Eller tja, det hände egentligen i måndags när jag fick telefonsamtalet men rent parktiskt så är händelsen daterad till idag: 16 januari 2009 (mammas födelsedag förövrigt)

Vad är det då som har hänt underar ni säkert? Jo det ska jag tala om. Jag har fått ett JOBB! Extraknäck som redigerare på Stockholms lokaltidningar. Eller tja, jag har inte börjat än så vi får väl se om jag fixar det men jag hoppas att det inte ska vara några problem.

Den stora grejen med detta är att jag har fått in min första fot i djungeln av alla Stockholmsproducerade tidningar! Det är ju det som är det svåraste om jag förstått saken rätt...

Kl 10 skulle jag befinna mig på Årstaängsvägen 11 idag, fredag. Kl 9 stod jag utanför portarna och och önskade att tiden kunde springa maratonlopp bara just denna enda gång. Ibland svider det att vara tidspessimist vill jag lova (i detta fall stack det som nålar av köld i mina stackars fingrar som jag dagen till ära hade tryckt in i mina nya fina skinnahandskar).

Efteråt tog jag t-banan in till stan. Fyndade lite på stadium (som hade halv reapriset på vissa varor). Köpte ett träningslinne för 50 kr (ord pris 199) , en kofta för 50 kr (ord pris 199) samt en baddräkt för 74 kr (ord pris 399 kr!!!!!)

Därefter spatserade jag runt en halvtimme i parfymhavet på Åhléns och försökte bestämma mig för vilken parfym jag skulle köpa. Det gick inge bra :(

Nu måste jag slänga mig i duschen. Ikväll blir det party med Anni m.f. Ska bli så kul! Måste bra bli lite pigg först... lite cider kanske? Skål!

Vårkänslor

Idag när jag vaknade kände jag mig helt bra i höften så jag gav mig ut på en liten joggingrunda. En aning kyligt men solen skiner från en klarblå himmel och nu när jag befinner mig inomhus och tittar ut så kommer vårkänslorna smygande och jag blir sådär härligt positiv som jag inte varit på väldigt länge..

Nu ska jag duscha och bege mig in till stan och shoppa lite nödvändigheter (observera: BARA nödvändigheter)

... höftontet kom tillbaka :(

Ge mig sommar!

En väldigt effektiv dag :)

Idag har jag varit ledig (vilket jag är imorgon också). Inge plugg utan bara en massa ledig tid :) Eftersom jag klarade av städningen igår eftermiddag så är även den struken från dagens agenda. Kan det bli bättre?

Efter ett kort träningspass på 30 min framför tv:n så tog jag bussen till Kvarnbergsplan och Huddingehallen. Där slog jag mitt simrekord! 50 längder på 30 min! Gud va duktig jag kände mig...

När jag skulle gå upp ur bassängen så upptäckte jag att mitt höftont hade kommit tillbaka och resulterade i att jag knappt kunde gå. Förstår inte vad det är för fel? Måste kanske gå till farbror doktorn om det inte går över... Har haft ont i höften sedan förra torsdagen (träningsvärk efter en power-walk-runda tror jag och det vägrar gå över).

Efter simningen blev det lite haltande shopping i Huddinge (pga höften). Fyndade ett par skitsnygga lädervantar för 99 kr (halva priset), samt ett par örhängen och silverputs på Guldfynd.

 
1. Mina vantar
2. Så här fint blev mitt öra när örhängena fått sig en liten uppfräschning


På eftermiddagen åkte jag en sväng till IKEA. Det var nog den mest resultatlösa IKEA-svängen jag gjort i hela mitt liv! Två burkar fick jag med mig hem. Den ena skulle jag ha te i men upptäckte till mitt stora förtret att jag skulle köpt en större burk...

  
1. Mycket praktiska burkar
2. Min "te-burk" som rymde typ tre tepåsar!
3. Fodral till min externa hårddisk från Media Markt


Imorgon ska jag träffa Anni för första gången på hundra år känns det som! Det måste vara säkert en månad sedan vi sågs nu...

Avslutar med en bild på bäbis-vovven som jag hittade på min kamera:


Wilma

Vissa borde inte få någon Guldbagge!

När jag först fick reda på att Arn inte var nominerad till en endaste liten Guldbagge av juryn så blev jag förvånad. Personligen trodde jag att nästintill hela galan skulle kretsa kring Arnfilmerna eftersom det är just de filmerna som jag förknippar med det svenska filmåret 2008. Så fel man kan ha då...

Dock knep Joakim Nätterqvist och gänget biopublikens pris men ärligt talat, tuggar mn TUGGUMMI under sitt tacktal i direktsändning så är man faktiskt inte värd att ens sätta sin fot på Guldbaggegalan!

Grattis till Mikael Persbrandt som fick sin allra första Guldbagge. Det var han verkligen värd :)


Fy skäms på dig Joakim Nätterqvist!

Det var en sak till...

Måste bara skriva ett par rader om bloggsfärens okrönte drottning Blondinbella. Någon som såg hennes stapplande danssteg i fyran på bästa sändningstid i fredags? Jag pratar förstås om Let´s Dance. Såhär uttalade sig den blonda 18-åringen:
- Jag hoppas att mina fans stödjer mig i det här! Jag menar, jag har ju ändå en halv miljon besökare på min blogg varje dag (or something like that).

Hur blond får man vara?! Fattar hon inte att merparten av hennes såkallade fans är avundsjuka fjortisar som hellre skulle dö än att erkänna att de över huvudtaget hört talas om någon Blondinbella. De sitter där hemma i tv-sofforna med ett skadeglatt leende på läpparna medan deras idol efteapar Bambi på hal is i små glittriga trikåer.

Dagas att vakna Blondinbella! Färga håret eller nåt...

Inte mycket update här inte..

.. ledsen för det! Jag borde egentligen ha all tid i världen eftersom jag inte gjort ett skit idag men av någon anledning har jag inte orkat ur sängen för att göra annat än:
1. Äta uppvärmd lasagne (underbar bakismat!)
2. Gå till affären och köpa ananas

Igår var vi ut och spelade biljard. Hur kul som helst! Biljard är för övrigt ett riktigt bra alternativ till dansgolv med snuskiga killar och skränig musik :) Undra varför man inte gör det oftare?

Imorgon är det skola och projektinlämning. Känns skönt att få det klart :) Därefter tänkte jag försöka hinna med lite shopping. Försökte i fredags tillsammans med David men hittade INGENTING som jag ville ha! Deprimerande, jag vet!

Nej, nu ska jag återvända till min varma underbara säng och slå på nästa film. Det blir antingen Citizen kane (måste försöka komma på vad det är som är så jäkla bra med den filmen för det har helt undgått mig) eller Casablanca. Hinner nog med båda... kvällen är lång och jag har en hel ananas som sällskap :)

Pafym som luktar hamburgare!

Helt sjukt! Vem vill egentligen köpa en sådan parfym? Vem dränker frivilligt in sig i hamburgeflott och går runt och luktar död ko dagarna i ända?

Tydligen finns det folk som gör det... läs mer här:
http://www.e24.se/kvinna/stil/artikel_988351.e24

Saknar redan...

Saknar mina vovvar. Sängen var tom inatt. Hade gärna velat haft Trollet där...

Nu ska jag in till stan och fika med Elias. Är egentligen aptrött men det är ju inte varje dag man får chansen att träffa den nyblivna fransmannen så det gäller ju att passa på ;-) Har planer på att dra med honom till Café Aveny och pigga upp mig med deras underbart goda sallad :)

Något som däremot inte kommer att pigga upp mig är hålet på 2 500 spänn i plånboken efter att jag betalt SL-kortet om en halvtime... suck...




HEMMA!

Då var man äntligen hemma... Eller tja, äntligen och äntligen.. Har varit himla trevligt att tillbringa lite tid i Ludvika faktiskt, men ingenting går upp mot en skön natts sömn i sin alldeles egna underbara säng!

Ska även inviga min nya fina julklappspyjamas ikväll :)


Alla var där (nästan)


Ida, AK,Sofie, Jon, AK´s mamma, Idas mamma

Betyg på kvällens underhållning? Tja, låt oss lämna det osagt. Det bästa var att få spendera lite tid med tre väldigt kära vänner (och så Jon såklart... haha). Det var väldigt uppskattat.... Tack för en trevlig kväll allihopa!

... saknade dock Annis sällskap :) Snart ses vi bejb!

Det var då ett jäkla oflyt!

Denna jul har jag haft allt annat än tur. Det började med magsjuka på juldagen och "julsjukan" gör nu sorti genom halsont och rinnande näsa :( Just idag är min familj i Ljungåsen och åker skidor. Typiskt liksom! Själv har jag tagit en lagom lång promenad med vovvarna och därefter kammat dem så de blev ulliga och gulliga och väldigt kramvänliga.

Så var det den där jäkla skolan också....

Ikväll ska vi och se på teater, jag, AK, Sofie och kanske Ida. Ska bli kul..

STHLM IMORGON! Julen gick fort...


Mitt ulliga, gulliga Troll


Återseende och spontanbio

Idag har varit en trevlig dag. Om jag inte hade vaknat med halsont så skulle jag nog säga att dagen varit mer än väldigt trevlig.

Träffade Philip på Engel kl 12. Kul att snacka gamla minnen och så :) Därefter försökte jag mig på ett träningspass på ciruksen som tyvärr resulterade i insikten att det inte är bra att träna med halsont. Som tur var dök Barbro upp så träningen fick bytas mot lite skvaller.

Kl 15 kom Sofie in till stan så det blev ytterligare ett besök på Engel. När kaffet var uppdrucket blev vi rastlösa och bestämde oss för att ta en promenad i lilla Ludvika. Dessvärre var det ganska så jäkla kallt så vi slank in på Folkan och fick se att "Vi hade allafall tur med vädret - igen" skulle börja om 20 min. Första gången jag gått på spontanbio i Ludvika med andra ord. Filmen var rolig men av någon anledning verkade vi vara de enda som tyckte det ;-) Undra vad det kan bero på?

Nu är jag hemma och snart bjuds det på tacos. MUMS!


Wilma

Idag drack vi upp sista glöggen :(


Varför män kissar stående:

När Gud skapat Adam och Eva hade han två saker kvar som han tänkte ge till dem. Gud sa:
- Jag har två saker kvar till er, den ena är konsten att kissa stående...

Adam avbröt:
- Jag vill ha den! Det skulle vara riktigt kul! Livet skulle vara mycket lättare och roligare!

Gud tittade på Eva som nickade och sa:
- Varför inte, det är inte så nödvändigt för mig.

Så Gud gav Adam den här gåvan. Adam skrek av glädje, hoppade upp och ner, kissade runtom, skvättandes. Han sprang till stranden och kissade mönster i sanden som han beundrade.

Gud och eva tittade på Adams glädje och Eva frågade Gud:
- Och den andra saken som Du skulle ge bort som gåva?

Gud suckade och svarade:
- Hjärnan Eva, hjärnan.

Min familj kommer alltid att vara min familj!

Blir så himla irriterad när jag läser om ungdomar i tidningarna. Ni vet dom här små faktarutorna som alltid finns med där reportern frågat efter ålder, fritidsintressen, älsklingsmat m.m.? Under rubriken "familj" står alltid att läsa "flickvän", "pojkvän", "sambo" och ibland "hund" eller något annat lika fånigt.

Jag begriper inte. Så fort dagens ungdom passerar 18-årsstrecket så upphör familjen att vara familj och istället ersätts av flickvännen eller pojkvännen som det ändå kommer vara slut med några månader senare! Nej, om någon frågar mig om min familj kommer jag stolt nämna min mamma, pappa, mina bröder och mina underbara vovvar - hur gammal jag än är!

Min familj kommer aldrig sluta vara min familj!


Kåt av babypuder?

Nyårsdagen måste vara jordens överlägset segaste dag! Man är lite lagom bakis, trött som sjutton och ingenting är öppet på stan. En dag dömd att uttråkas av med andra ord.

I brist på annat så finns ju alltid datorer. Som tur är. Hittade detta på aftonbladet.se:

Män tänder på pizzalukt
Forskare har funnit att män blir upphetsade av lukten av pizza, rostbiff och apelsin.

Kvinnor tänder på gurklukt

När det gäller kvinnor verkar doften av gurka, lavendel, lakrits och babypuder upphetsande.

Vad säger ni? Personligen blir jag inte speciellt upphetsad av varken gurkor eller babypuder. Särskilt inte det sistnämnda. Och apelsin av alla saker? Oturligt nog har jag nyligen upptäckt att jag får finnar av apelsiner och en pizza skulle jag inte för alla pengar i världen sätta tänderna i!

Ja, mycket tok hittar dom på... Eller så kan man ju se det som en orsak till att jag fortf är singel ;-) haha!

Dagen efter...



Kvällen var till belåtenhet. Mycket folk, god mat och självklart en del dricka :) Var klart en bättre nyårsafton än förra året iaf.

Nu vill jag tillbaka till Sthlm!

  

RSS 2.0